Cruise med reiseleder Med det skotske høylandet og Loch Ness

Cruise fra Oslo til Skottland, Orknøyene, Hebridene og Isle of Man

Slottsruin i det skotske høylandet.

Gå om bord i flotte Azamara Quest på kaia i Oslo (enklere blir det ikke!), og bli med oss på et innholdsrikt sensommercruise vestover i vikingenes fotspor. Det er norske kaptein Johannes Tysse som styrer skipet, og de som har seilt med ham før vet at han skaper en spesielt god stemning om bord!

Skipet ligger to hele dager i Edinburgh, før vi kaster loss og begir oss videre til det skotske høylandet med eldgamle borger og øde heier, Loch Ness med sitt berømte (men hittil ikke identifiserte) sjømonster, Hebridene og Orknøyene med sin røffe skjønnhet og den trendy storbyen Liverpool, før vi ender vårt eventyr i livlige Dublin.

Avreiser

 • 12.08.2024
  12 dager

  Utsolgt

  Fra kr 45.900,-

  Fra: Dublin

  Med: Ivar Fernandez Jensen

  Skip: Azamara Quest

Høydepunkter

Program

Skip og lugarkategorier

Azaquest

Azamara Quest

Tonnasje: 30.277 bruttotonn
Lengde: 181 meter
Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)
Mannskap: 408
Byggeår/Renovert: 2000/2016
Registreringsland: Malta

Azamara Quest ble bygget for Renaissance Cruises som R Seven i 2000 og i 2006 solgt til Pullmantour Cruises under navnet Blue Moon. I 2007 ble hun Azamara-skip og døpt Azamara Quest.

Nyt måltidene i skipets hovedrestaurant, i buffetrestauranten og i de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Det er ingen faste bordsetninger, og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner til lunsj og middag, alkoholfrie drikkevarer og tips er inkludert i prisen. Om kvelden tilbys et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show, og på dagtid arrangeres kurs og foredrag om ulike emner. Skipet har et flott spa med flere behandlingstilbud, treningsrom, basseng og boblebad. Kleskoden er avslappet.

I mars 2019 ble skipets kasino erstattet med en flott lounge og topplugarene ble utstyrt med nytt møblement. Det ble det bygget seks nye, utvendige Stateroom-lugarer og gavebutikken ble oppgradert. Skipet er i dag toppmoderne og luksuriøst, men samtidig på ingen måte prangende.

Azamara anbefales for erfarne cruisere, par og enslige over 40 år som verdsetter en intim cruiseopplevelse med førsteklasses service fra avreise til reiseslutt, god mat og vin og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser enn aktiviteter og underholdning. Samtidig er alle de fire skipene i Azamaras skipsflåte - Azamara Quest, Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward - opplevelsesverdige blant unge par som foretrekker en rolig atmosfære på klassiske og elegante skip som tilhører det øvre premiumsjiktet. Skipene legger ofte til i mindre havner enn større skip og tilbringer gjerne flere netter i samme havn.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Dublin- Oslo
 • Transport fra skip til flyplass
 • All inclusive classic drikkepakke ombord på alle lugarkategorier
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider ombord
 • Gratis roomservice
 • Forhåndsbetalt tips
 • Azamazing Evening
 • White Party ombord
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

 • Alkohol i minibaren på lugaren
 • Spesialrestauranter
 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reiseforsikring

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekommet ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 mnd etter hjemkomst.

Alle reisende ha gyldig reiseforsikring.

Med forbehold om skrivefeil.


AVVIKENDE REISEVILKÅR

Vi belaster et depositum på kr 3000 pr. person på denne reisen. Med forbehold om endringer og skrivefeil.