Storbritannia

Fantastiske kulturopplevelser, nydelig natur og gjestfrie mennesker

Den energiske fotballkulturen, det vakre skotske høylandet, den engelske kysten med sine badebyer, alle de storslåtte kongelige slottene, Wales med sine middelalderborger og London med sine teateroppsetninger i toppklasse. Når du reiser på ferie til Storbritannia har du et skattkammer av opplevelser i vente.

Skottland er et eldorado naturelskere og her kan du oppleve pittoreske byer, naturskjønne landskap og den velkjente skotske gjestfriheten. Her finner du også legendariske golfbaner, verdens største slottstetthet, vakkert vulkanlandskap, den velbevarte gamlebyen i Edinburgh og noen av Europas største festivaler.

I England kan blant annet du nyte de vakre strendene i UNESCO-vernede Bath, oppleve det joviale publivet, besøke en av verdens største hagerestaureringer i Cornwall, dra på utflukt til Stonehenge og smake på utsøkt lokalprodusert musserende vin. Glem heller ikke London med sine shoppingmuligheter i verdensklasse, Buckingham Palace, teaterdistriktet West End og det enorme tilbudet av museer og gallerier.

Våre turer i Storbritannia

April 2024

Mai 2024

August 2024

September 2024