Storbritannia

Fantastiske kulturopplevelser, nydelig natur og gjestfrie mennesker

Den energiske fotballkulturen, det vakre skotske høylandet, den engelske kysten med sine badebyer, alle de storslåtte kongelige slottene, Wales med sine middelalderborger og London med sine teateroppsetninger i toppklasse. Når du reiser på ferie til Storbritannia har du et skattkammer av opplevelser i vente.

Skottland er et eldorado naturelskere og her kan du oppleve pittoreske byer, naturskjønne landskap og den velkjente skotske gjestfriheten. Her finner du også legendariske golfbaner, verdens største slottstetthet, vakkert vulkanlandskap, den velbevarte gamlebyen i Edinburgh og noen av Europas største festivaler.

I England kan blant annet du nyte de vakre strendene i UNESCO-vernede Bath, oppleve det joviale publivet, besøke en av verdens største hagerestaureringer i Cornwall, dra på utflukt til Stonehenge og smake på utsøkt lokalprodusert musserende vin. Glem heller ikke London med sine shoppingmuligheter i verdensklasse, Buckingham Palace, teaterdistriktet West End og det enorme tilbudet av museer og gallerier.

Våre turer i Storbritannia

August 2024

September 2024

Cruise & Fly
Fottur på Madeira.

Cruise til Kanariøyene, Marokko og Madeira

Avreise 07.09.2024 / 15 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 28.490,-

Synes du Middelhavet blir for varmt i sommermånedene? Kan vi friste med storslått natur på Madeira og eksotiske innslag i Marokko? Bli med på et cruise med MSC Virtuosa ut fra Southampton! Nyt strand og shopping i Lisboa, kunst og arkitektur i Sevilla, kanariske fjell og strender, blomstrende Madeira og eksotiske dufter i Marrakech. I september er temperaturen fortsatt sommerlig i sør.

Fly, transfer og drikkepakke inkludert // Opplev fantastisk natur // Besøk kryddermarkedet i Marrakech // 5 deilige sjødager til total avkobling

Cruise med reiseleder
Plaza de Espana i Sevilla ble bygget i 1928.

Cruise fra Bordeaux til Barcelona med Azamara Onward

Avreise 13.09.2024 / 14 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 47.500,-

Bli med på et spennende cruise rundt den iberiske halvøy! Vi starter med to dager i den vakre vinbyen Bordeaux, og får med oss både Bilbao og Lisboa på vei til Sevilla. Her skal skipet ligge til kai i to netter midt i hjertet av byen. Vi stopper også i Cartagena og Valencia på vei opp kysten av Middelhavet. Gled deg til 13 netters all inclusive seiling med boutiqueskipet Azamara Onward.

  • Portrett av kvinnelig reiseleder

    May Liss Kristiansen
    Reiseleder

Nyhet!
"Gorey Harbour og Mont Orgueil Castle i Jersey, Channel Islands"

Kanaløyene Jersey og Guernsey

Avreise 18.09.2024 / 7 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 19.990,-

Sanddyner, turkist hav, grønne, bratte heier, loddrette klipper, slott, fort og fyrtårn. Spennende historier om pirater og spøkelser fortelles av de lokale. Kysten er røff og værbitt og bidrar med litt dramatikk i idyllen vi finner mange steder som ligger i le. Klimaet er temperert og mildt. Hovedstaden Saint Helier på Jersey og hovdstaden Saint Peter Port på Guernsey byr på sjarm og atmosfære til tusen. Øyene byr også på en sterk krigshistorie man får innblikk i.

  • Img 9588 kopi

    Jofrid Høybakk
    Reiseleder

Opplev øylivet i den engelske kanal // Behagelig klima, dramatisk natur // Hyggelige og gjestfrie lokale folk

Mars 2025

April 2025

Juni 2025