Storbritannia

Fantastiske kulturopplevelser, nydelig natur og gjestfrie mennesker

Den energiske fotballkulturen, det vakre skotske høylandet, den engelske kysten med sine badebyer, alle de storslåtte kongelige slottene, Wales med sine middelalderborger og London med sine teateroppsetninger i toppklasse. Når du reiser på ferie til Storbritannia har du et skattkammer av opplevelser i vente.

Skottland er et eldorado naturelskere og her kan du oppleve pittoreske byer, naturskjønne landskap og den velkjente skotske gjestfriheten. Her finner du også legendariske golfbaner, verdens største slottstetthet, vakkert vulkanlandskap, den velbevarte gamlebyen i Edinburgh og noen av Europas største festivaler.

I England kan blant annet du nyte de vakre strendene i UNESCO-vernede Bath, oppleve det joviale publivet, besøke en av verdens største hagerestaureringer i Cornwall, dra på utflukt til Stonehenge og smake på utsøkt lokalprodusert musserende vin. Glem heller ikke London med sine shoppingmuligheter i verdensklasse, Buckingham Palace, teaterdistriktet West End og det enorme tilbudet av museer og gallerier.

Våre turer i Storbritannia

August 2023

September 2023

Oktober 2023

Cruise & fly
Cruiseskip på havet

Cruise Iberiske halvøy fra Southampton til Barcelona med Norwegian Prima

Avreise 01.10.2023 / 13 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 26.690,-

Dette er et 12-netters cruise med start i Storbritannia og stopp i Frankrike, Spania og Portugal. Du får cruise gjennom 7 byer i Spania om bord på Norwegian Prima, det nyeste og mest innovative skipet i NCL sin flåte.

Nytt skip // Ferdig pakke med cruise og flybilletter // Flott rute // Rikt utvalg om bord // Kulinariske opplevelser

Nyhet!
"Gorey Harbour og Mont Orgueil Castle i Jersey, Channel Islands"

Kanaløyene Jersey og Guernsey

Avreise 01.10.2023 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 21.990,-

Sanddyner, turkist hav, grønne, bratte heier, loddrette klipper, slott, fort og fyrtårn. Spennende historier om pirater og spøkelser fortelles av de lokale. Kysten er røff og værbitt og bidrar med litt dramatikk i idyllen vi finner mange steder som ligger i le. Klimaet er temperert og mildt. Hovedstaden Saint Helier på Jersey og hovdstaden Saint Peter Port på Guernsey byr på sjarm og atmosfære til tusen. Øyene byr også på en sterk krigshistorie man får innblikk i.

De fleste måltider inkludert // Behagelig klima, dramatisk natur // Hyggelige og gjestfrie lokale folk

Cruise & Fly
Jenter drikker kokosnøttvann ved Rio de Janeiro.

FÅ PLASSER! Transatlantisk cruise fra Oslo til Rio de Janeiro

Avreise 08.10.2023 / 22 dager / fra Rio Internacional

Få ledige

Priser fra 28.990,-

Seil fra Oslo over Atlanteren – mot sommeren. På reisen får du en herlig miks av internasjonale storbyer, en vakker blomsterøy og det gode livet om bord et skip spekket med moro for alle aldre. 08.10.2023 | 22 dager | Fra kr 24.890 p.p.

Avreise fra Oslo // Cruise & flybilletter i ferdig pakke // Prisgunstig // Spennende stopp // Rikt tilbud om bord

August 2024

September 2024