Cruise med reiseleder Med Bilbao, Lisboa, Sevilla, Gibraltar og Valencia

Cruise fra Bordeaux til Barcelona med Azamara Onward

Plaza de Espana i Sevilla ble bygget i 1928.

For en reiserute! Bli med på et helt spesielt cruise der vi kombinerer elv og hav – vi kaster loss og seiler elven ned fra Bordeaux og rundt hele den iberiske halvøy.

Vi starter med to dager i vakre Bordeaux, og får med oss både Bilbao og Lisboa på vei til Sevilla. Her skal skipet ligge til kai i to netter midt i hjertet av byen. Vi stopper også i Cartagena og Valencia på vei opp kysten av Middelhavet.

Gled deg til 13 netters all inclusive seiling med Azamara Onward med spennende stopp i solfylte havner spekket med historie og stemning!

Og dessuten:

Boutiqueskip med rolig atmosfære, prisbelønnet service og fantastiske måltider. Transport inn til byene der det ikke er gåavstand. God tid i hver havn, og May Liss Kristiansen fra Escape er med på hele reisen.

Avreiser

 • 13.09.2024
  14 dager

  Utsolgt

  Fra kr 47.500,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: May Liss Kristiansen

Høydepunkter

Reiserute

Program

13 frokoster, 13 lunsjer og 13 middager inkludert

Skip og lugarkategorier

Onward2

Azamara Onward

Tonnasje: 30.277 bruttotonn
Lengde: 180 meter
Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)
Mannskap: 400
Byggeår/renovert: 1999/2021
Registreringsland: Malta

Det fjerde skipet og siste tilskuddet til Azamaras flåte – Azamara Onward – har under sitt nye navn sin jomfruseilas i 2022. Skipet var tidligere kjent under navnet Pacific Princess og seiler nå totalrenovert ut fra verftet i førsteklasses Azamara-standard.

Nyt fantastiske måltider i skipets hovedrestaurant, i buffetrestauranten og i de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Det er ingen faste bordsetninger, og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner til lunsj og middag, alkoholfrie drikkevarer og tips er inkludert i prisen. Om kvelden tilbys et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show. Skipet har også et flott spa med varierte velværebehandlinger, treningsstudio, basseng og boblebad. På dagtid holdes kurs og foredrag om ulike emner knyttet til seilasen.

Azamara anbefales for erfarne cruisere, par og enslige over 40 år som verdsetter en intim cruiseopplevelse med førsteklasses service fra avreise til reiseslutt, god mat og vin og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser enn aktiviteter og underholdning. Samtidig er alle de fire skipene i Azamaras skipsflåte - Azamara Quest, Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward - opplevelsesverdige blant unge par som foretrekker en rolig atmosfære på klassiske og elegante skip som tilhører det øvre premiumsjiktet. Skipene legger ofte til i mindre havner enn større skip og tilbringer gjerne flere netter i samme havn.

Azamara tilbyr cruise over hele verden og har tre klassiske skip - Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit - som hver for seg tar i underkant av 700 passasjerer. Skipene er meget elegante, og rederiet fokuserer på spennende reiseruter, flotte destinasjoner, mat, vin, velvære og utmerket service.

Alltid inkludert med Azamara:

* AzAmazing Evenings®-arrangement
* Standard brennevin, internasjonal øl og vin
* Tips
* Flaskevann, brus, kaffe og te
* Selvbetjent vaskeri
* Transport til og fra havnen der det er tilgjengelig
* Concierge-tjenester for personlig veiledning og reservasjoner

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Bordeaux/ Barcelona Oslo
 • Transport fra flyplass til skip t/r
 • 13 netters cruise i valgt lugar ombord i Azamara Onward
 • All inclusive classic drikkepakke ombord på alle lugarkategorier
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider ombord
 • gratis roomservice
 • Forhåndsbetalt tips
 • Azamazing Evening
 • White Party ombord
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

 • Alkohol i minibaren på lugaren
 • Utflukter i utfluktspakken eller i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reise- og avbestillingsforsikring

Visum og innreise

Ingen visum behøves til denne reisen. Pass må være gyldig minimum 6 mnd etter hjemkomst.

VIKTIG INFORMASJON

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekommet ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Med forbehold om skrivefeil.