Cruise med reiseleder Cruise fra Lisboa til Barcelona med Azamara Journey

Påskecruise i Spania – med tre dager i Sevilla

Naturskjønn utsikt over Sevillas gamle bysilhuett, Spania reisebilde

Spania om våren – når temperaturen er behagelig, trærne blomstrer og byene våkner til liv, da frister det kanskje med et cruise langs Spanias kyst? Og ikke bare det – Azamaras små boutiqueskip kommer til der større cruiseskip ikke kan seile, så vi seiler oppover elven Guadalquivir og helt til den andalusiske hovedstaden Sevilla. Her ligger skipet i tre dager, så du kan virkelig utforske byen og området rundt. Fyrrig flamenco og velfylte tapasbord? Det får du i Sevilla!

Videre på ferden besøker vi blant annet et lite stykke Storbritannina i Gibraltar, Picassos by Málaga, paellaens by Valencia – og feriefavoritten Palma de Mallorca før cruiset ender i Barcelona. Det blir appelsinhager og solfylte torg, historiske byer og det gode liv om bord i et lekkert, flytende hotell.

All inclusive på Azamara Journey

Avreiser

 • 12.04.2025
  10 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 38.700,-

  Fra: Oslo Lufthavn

Høydepunkter

Reiserute

Program

9 frokoster, 9 lunsjer og 9 middager inkludert

Skip og lugarkategorier

Journey2

Azamara Journey

Tonnasje: 30.277 bruttotonn
Lengde: 180 meter
Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)
Mannskap: 408
Byggeår/Renovert: 2000/2016
Registreringsland: Malta

Azamara Journey ble bygget for Renaissance Cruises som R Six i 2000, før skipet i 2003 ble chartret av Pullmantour Cruises og seilte under navnet Blue Star. I 2005 ble hun døpt Blue Dream, før hun året etter kjøpt opp av Pullmantour Cruises og i 2007 ble Azamara-skip og døpt Azamara Journey.

Nyt fantastiske måltider i skipets hovedrestaurant, i buffetrestauranten og i de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Det er ingen faste bordsetninger, og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner til lunsj og middag, alkoholfrie drikkevarer og tips er inkludert i prisen. Om kvelden tilbys et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show. Skipet har også et flott spa med varierte velværebehandlinger, treningsstudio, basseng og boblebad. På dagtid holdes kurs og foredrag om ulike emner knyttet til seilasen.

Azamara anbefales for erfarne cruisere, par og enslige over 40 år som verdsetter en intim cruiseopplevelse med førsteklasses service fra avreise til reiseslutt, god mat og vin og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser enn aktiviteter og underholdning. Samtidig er alle de fire skipene i Azamaras skipsflåte - Azamara Quest, Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward - opplevelsesverdige blant unge par som foretrekker en rolig atmosfære på klassiske og elegante skip som tilhører det øvre premiumsjiktet. Skipene legger ofte til i mindre havner enn større skip og tilbringer gjerne flere netter i samme havn.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Lisboa/ Barcelona Oslo
 • Transport fra flyplass til skip t/r
 • 9 netters cruise i valgt lugar ombord i Azamara Journey
 • All inclusive classic drikkepakke ombord på alle lugarkategorier
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider ombord
 • gratis roomservice
 • Forhåndsbetalt tips
 • Azamazing Evening
 • White Party ombord
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

 • Alkohol i minibaren på lugaren
 • Utflukter i utfluktspakken eller i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reise- og avbestillingsforsikring

VIKTIG INFORMASJON
Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekommet ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Med forbehold om skrivefeil.

AVVIKENDE REISEVILKÅR
Vi belaster et depositum på kr 3000 pr. person på denne reisen.

Lignende turer