Et hav av muligheter

Cruise

Pakk ut kofferten én gang, senk skuldrene og reis rundt i verden på et skip fullt av opplevelser, underholdning og lekre restauranter. Gå i land på spennende steder og nyt drømmestrender, storbyer eller historiske severdigheter.

Stadig flere får øynene opp for cruise som avslappende og opplevelsesrik ferieform, og det er også enkelt å legge reisebudsjettet for et cruise – her er nemlig det meste inkludert.

Cruise på alle verdens hav

Cruise med reiseleder

Å reise på en gruppereise er både forutsigbart og trygt. Våre meget erfarne reiseledere vil stå klare til å ta imot deg og guide deg trygt og stødig rundt på ditt drømmecruise. Vi skreddersyr våre gruppereiser slik at du skal slippe å tenke – og bare nyte.

Cruise & fly

Skreddersydde cruise

Cruise.no by Escape har cruiseferier over hele verden som spesialfelt, og vi er en kvalitetsleverandør i markedet. Vi har samarbeidsavtaler med alle ledende cruiserederier. I vår cruiseportal får du Nordens største utvalg av cruise online, men vi viker ikke fra vårt løfte om kundeservice på den gode, gammeldagse måten hvor ekte mennesker tar telefonen og våre kunder får hjelp med én gang.

Reisekalender

November 2022

Januar 2023

Februar 2023

Mars 2023

Mai 2023

Juni 2023

November 2023

Desember 2023

Februar 2024

Mars 2024