Cruise med reiseleder Indonesia, Malaysia, Thailand og Singapore med Celebrity Millennium

Cruise i eksotiske Østen og paradisferie på Bali

pura ulun danu bratan tempel på Bali, Indonesia.

Gullbelagte templer og palasser, uberørte jungler og fargerike korallrev, drømmestrender og balinesiske spesialiteter. Denne reisen starter med fire dager på Bali i Indonesia, hvor vi bor på en lekker resort og utforsker øya med sine varme, vennlige mennesker og fantastiske natur.

Så går vi om bord i Celebrity Millennium og legger ut på cruiset som blant annet tar oss til strender og grønne skoger på øya Lombok i Indonesia, den sydende storbyen Kuala Lumpur og øyhopping i Malaysia, Phuket i Thailand med muligheter for utflukter til blant annet Phi Phi Islands, før vi avslutter i den urbane smeltedigelen Singapore.

En fantastisk mulighet til å oppleve det eksotiske Sørøst-Asia.

Classic drikkepakke & WIFI inkludert

To utflukter på Bali og en i Singapore inkludert

Avreiser

 • 21.01.2025
  19 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 58.600,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Sylvia Roland

  Skip: Celebrity Millennium

Høydepunkter

Reiserute

Program

2 frokoster, 2 lunsjer og 2 middager inkludert

Singapore bay 2

Singapore skyline

Skip og lugarkategorier

Millenium1

Celebrity Milennium

Tonnasje: 91.000
Lengde: 294 meter
Passasjerkapasitet: 1950
Mannskap: 999
Byggeår/Renovert: 1999/ 2019
Registreringsland: Malta

Celebrity Milennium tilhører Celebrity Cruises' Millennium-klasse, som også består av skipene Celebrity Infinity, Celebrity Constellation og Celebrity Summit. Celebrity Milennium er et mellomstort og moderne skip, men har samtidig et klassisk preg over seg med sine intime og elegante detaljer. Interiøret holder varme farger, og innsiden av skipet er utsmykket med moderne kunst. Over halvparten av de romsligere lugarene har balkong. Celebrity Milennium var det første skipet som ble ferdigstilt med Celebrity Revolution design i februar 2019, etter at rederiet satt av 500 millioner USD til en totalrenovering av skipene sine. Alt interiør ble revet ut og bygget opp på nytt, og i dag fremstår skipet både lekkert og moderne med nordisk design og gjennomtenkte fargevalg. Ombord på skipet finnes et godt utvalg av barer og restauranter, inkludert spesialrestaurantene Tuscan Grill, Qsine og Sushi on 5. I tillegg kan du velge og vrake i barer og lounger, som ofte spiller livemusikk på kveldene, og benytte svømmebasseng både innendørs og utendørs, fine treningsfasiliteter, Canyon Ranch spa, kasino og besøke teater.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris. Rederiet er all inclusive med drikkevarer og Wi-fi

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.

Hotel på Bali

Rangert 5 stjerner

The Anvaya Beach Resort Bali

The Anvaya Beach Resort Bali ligger ved stranden i bydelen Kartika Plaza i Kuta, 500 meter fra Waterbom Bali, og tilbyr rom, suiter og villaer, i tillegg til store bassenger og anlagte tropiske hager.

Rommene på The Anvaya Beach Resort Bali kombinerer moderne design og balinesiske innslag, og har flatskjerm-TV, minibar og kaffe- og tekoker og badeprodukter.

På anlegget finner du Sakanti Spa, hvor du kan slappe av med en rekke massasjer og spabehandlinger. Hotellet har også 5 ulike bassenger.

Ferieanlegget har også flere spisesteder. Kunyit Restaurant serverer et utvalg av lokale retter, mens Sand & Wine Cellar tilbyr retter i tapas-stil. Du kan nyte noe å drikke i bassengbaren og lobbybaren.

Discovery (kjøpesenter) og Tuban-stranden ligger 500 meter fra Hotellet. Nærmeste flyplass er Ngurah Rai lufthavn, som ligger 1 km unna.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo-Bali, Singapore-Oslo i økonomiklasse
 • Transport fra flyplass til hotel
 • 4 netter på Anvaya Beach Resort, Kuta i Premiererom med balkong
 • Alle hotellnetter er inkludert frokost
 • Velkomstmiddag
 • 1 heldagsutflukt (Bali) (L)
 • 1 halvdagsutflukt (Bali) (M)
 • 12 netter cruise i valgt lugarkategori på Celebrity Millennium
 • Samtlige skatter, avgifter og forhåndsbetalt tips
 • Samtlige måltider i skipets hoved- og buffetrestaurant
 • Samtlige show og det meste av underholdning
 • All inclusive classic drikkepakke og surf-WiFi pakke
 • Heldagsutflukt i Singapore med lunsj
 • Daghotel i Singapore med middag
 • Reiseleder fra ESCAPE med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

 • Tilslutninger fra andre byer samt businessclass mot tillegg
 • Visum til Bali (kr 350,- p.p) samt turistskatt på USD10,- per person
 • Måltider som ikke er beskrevet over
 • Drikkevarer på hoteller før og etter
 • Utflukter i regi av rederi, som ikke er beskrevet i program
 • Minibar på Cruiset
 • Tips til guider og sjåfører på reisen

Pass må være gyldig minimum 6 mnd etter hjemkomst.

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten vil forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.


VISUM

Man må søke om visumet («Electronic Visa on Arrival) før ankomst til Indonesia gjennom hjemmesiden til Indonesisk immigrasjon. Fra 14 Februar 2023 innføres det en turistskatt på bali som utgjør ca USD 10,- per person og betales på flyplass ved ankomst.

Flyinformasjon:

Flypriser og ruter er estimerte ut fra tilsvarende ruter for 2023. Endringer kan komme når endelig flyruter legges ut for salg ca 10 mnd før flygning. Vi kommer tilbake til samtlige med tilbud om oppgraderinger når flyrute foreligger

AVVIKENDE REISEVILKÅR

Vi belaster et depositum på kr 4000 pr. person på våre gruppecruisereiser.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.