Asia

En verden av eventyrlige opplevelser

Fra nomadenes steppelandskap i Mongolia til supermetropolen Hongkongs myldrende folkeliv. En reise til Asia og verdens største kontinent betyr en reise inn i en eventyrlig verden av storslagen natur, unik arkitektur, fascinerende metropoler og rike kulturopplevelser.

I Kina kan du blant annet utforske Den forbudte by, gå på den kinesiske mur og oppleve mytiske Shangri-La ved foten av Himmalaya. Hongkong frister med sine uendelige shoppingmuligheter, mens Europa og Asia møtes i Macaus historiske sentrum.

Vietnam er en herlig forundringspakke av vakker natur, pulserende storbyer og idylliske strender. Hvorfor ikke bli med på et unikt elvecruise på den mektige Mekongelven med de fantastiske Angkor-templene i Kambodsja? I historiske Jordan kan du oppleve magiske Petra, bade i Dødehavet utforske ørkenen i Wadi Rum. Gjestfrie Iran er et skattkammer spennende historie, utsmykkede Moskéer og rik kultur.

Den eventyrlystne kan bli med på en vulkansafari i Indonesia, vandre på steppene i Mongolia eller utforske Silkeveiens hemmeligheter i Armenia, Kirgisistan og Kazakhstan.

Enten du ønsker å utforske dette unike kontinentet på egenhånd, bli med på et elvecruise eller en gruppereise med en erfaren reiseleder, vil du garantert skape minner for livet når du reiser på ferie til Asia!

Våre turer i Asia

Juni 2024

Juli 2024

August 2024

September 2024

camping i Kirgisistan-fjellene.

Fottur i Kirgisistan

Avreise 02.09.2024 / 13 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 31.900,-

Drømmer du om en eksotisk og opplevelsesrik aktiv ferie er dette turen for deg! Det lille fjellandet ved Usbekistan og Kina har et varmt og gjestfritt folk – og en fantastisk natur! Kirgisistan er også et mekka for fotturer, og vi har hatt turer hit i flere år. Nå har vi satt opp en helt ny rute, gjennom nye og spennende områder i landet og med besøk hos nomadene og omvisning i hovedstaden Bishkek.

 • Portrett av mann på tur.

  Fredrik Huth Jensen
  Reiseleder

Bo som nomadene // Alle måltider inkludert // Fantastisk natur og flotte fjellturer

Nyhet!
Liten orangutangbay klartrer i et tre.

Eventyrreise til Malaysia og Borneo

Avreise 02.09.2024 / 15 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 42.800,-

Malaysia er en smeltedigel av kulturer og religion, så forbered deg på mange inntrykk - og fantastisk mat! På Borneo skal vi lete etter oranguntanger og neseaper, vi skal bo med de lokale for en natt, se Borneos høyeste fjell og slappe av på en strand. På fastlands-Malaysia skal vi oppdage Georgetown, teplantasjene i Cameron Highlands og Kuala Lumpur. Dette blir en tur av de sjeldne – bli med oss på eventyr!

 • Img 9309 kopi

  Kirsti Asskildt
  Reiseleder

Opplev Borneos regnskog på nært hold // Bo med de lokale i et longhouse // Storbyen Kuala Lumpur // Gode hoteller

Nyhet!
Rismarker på terrasser av Mu Cang Chai, YenBai, rismarker forbereder innhøstingen ved Nordvest-Vietnam.Vietnam-landskap.

Oppdagelsesreise i Vietnam

Avreise 23.09.2024 / 15 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 36.800,-

En drøm av en tur for deg som har lyst til å oppleve Vietnam - både nord og sør. I Hanoi og Ho Chi Minh City møter du det tradisjonsrike og hypermoderne – hånd i hånd. Mekong-deltaet er så langt du kan komme fra din egen hverdag, og i nord besøker vi områder som lenge ikke var åpne for turister. Kjenn skuldrene senkes på en båt i Ha Long Bay, og nyt all den gode maten. Chào mùng – Velkommen!

 • Kvinne i strikket genser.

  Hoa My Hua
  Reiseleder

Opplev "hele" Vietnam - nord og sør // Mye inkludert

Oktober 2024

Kun cruise
To kvinner går mot et tempel

Cruise til Japan i høstfarger med MSC

Avreise 02.10.2024 / 12 dager

Ledige plasser

Priser fra 24.990,-

Bli med på et vakkert høst-cruise rundt sørlige Japan, samt en tur innom Busan i Sør-Korea. Japan har en utrolig blanding av høyteknologi og innholdsrike storbyer og idylliske byer lave trehus, bakgater med unike butikker og små spisesteder. Det minimalistiske mot forgylte templer, de egenartede japanske hagene der ingen ting er tilfeldig – og høyhastighetstog i særklasse. Praktfulle tresnitt og vill tegneseriekultur. Sånn er Japan, og dette er bare noe av det du kan oppleve på reise med MSC Bellissima.

Store eventyr til spesialpris // Tips inkludert // Easy drikkepakke inkludert (kan oppgraderes) // Måltider om bord inkludert

Arkivfoto av en ørkenvei som fører gjennom Wadi Rum-ørkenen også kjent som Månedalen, et UNESCOs verdensarvsted i Jordan.

Jordan Trail til Petra

Avreise 06.10.2024 / 12 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 30.300,-

Bli med Escape Travel en unik aktiv ferie i Jordan – vi sover i beduinleir, vandrer gjennom ørken og fjell, besøker unike Petra og flyter i Dødehavet. Denne etappen av Jordan Trail fra Dana til Petra er kåret av National Geographic til å være blant de 15 beste fotturene i verden, og det kan vi skrive under på!

 • Mila

  Mila Zaharinova
  Reiseleder

Imponerende Petra // Med Dødehavet // Overnatting i Wadi Rum-ørkenen

Arkivfoto av en ørkenvei som fører gjennom Wadi Rum-ørkenen også kjent som Månedalen, et UNESCOs verdensarvsted i Jordan.

Jordan Trail til Petra

Avreise 13.10.2024 / 12 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 30.300,-

Bli med Escape Travel en unik aktiv ferie i Jordan – vi sover i beduinleir, vandrer gjennom ørken og fjell, besøker unike Petra og flyter i Dødehavet. Denne etappen av Jordan Trail fra Dana til Petra er kåret av National Geographic til å være blant de 15 beste fotturene i verden, og det kan vi skrive under på!

 • KKB bilde

  Kari Kristine Berger
  Reiseleder

Imponerende Petra // Med Dødehavet // Overnatting i Wadi Rum-ørkenen

Storfavoritt
Petra, Jordan

Jordan med Petra – et ørkeneventyr

Avreise 15.10.2024 / 10 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 28.990,-

Escape Travel tar deg med på en eventyrlig reise til Jordan – vi besøker magiske Petra, opplever ørkenen Wadi Rum, flyter i Dødehavet og utforsker Amman. Avslutningsvis nyter vi noen feriedager ved badebyen Aqaba,

 • Img 9309 kopi

  Kirsti Asskildt
  Reiseleder

Overnatting i ørkencamp i Wadi Rum

Nyhet!
En turgåer nyter utsikten over canyonen i Jebel Shams-fjellet i Oman

Fotturer i Oman

Avreise 15.10.2024 / 10 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 39.900,-

I Oman møtes gammelt og nytt i en fantastisk smeltedigel av kulturer, natur, mennesker og smaker. Bli med oss på vår eventyrlige ferd rundt i dette fantastiske landet - en god blanding av fotturer, kultur og historie. Med oss på turen har vi reiseleder Anne, som har bodd i Oman i 17 år. Et perfekt reisefølge! Vi skal besøke fjell og daler, bortgjemte landsbyer og strålende moskeer. En del av Oman er prangende og storslått, andre deler er moderate og beskjedne.

 • Reiseleder Anne Dignes

  Anne Dignes
  Reiseleder

En natt i ørkenen - som i "Tusen og en natt"! // Variert landskap og flotte fotturer // Et ekte eventyr

Nyhet!
Tiger's Nest Kloster (Taktshang) i kongedømmet Bhutan

Fra Indias fargerike mylder til lykkelandet Bhutan

Avreise 16.10.2024 / 12 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 49.990,-

En superkombinasjon! Bhutan er en nasjonalskatt og ligner ikke noe annet. Det lille landet som måler landets tilstand i bruttonasjonallykke, og det eneste buddhistiske kongedømmet i verden. India er en annen verden og noe for seg selv. Her finner vi et mylder av folk og farger som preger det indiske samfunnet.

 • Portrett av kvinne

  Gunhild Vaardal-Lunde
  Reiseleder

Mye inkludert // Maks 20 deltakere // Natur, historie og kultur // Lykkelandet Bhutan

Turister besøker Taj Mahal i Agra, India.

Rundreise i India – Det gylne triangel med tigersafari og Taj Mahal

Avreise 20.10.2024 / 11 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 30.690,-

Fra storbyer som Delhi, Agra og Jaipur med monumenter og palasser fra Maharajenes rike til tigrenes hjem i Ranthambore nasjonalpark. Det blir en reise du seint vil glemme med det ene høydepunktet etter det andre!

Maks 20 deltakere på turen // Lær å lage indisk mat i Jaipur // Bo på jungelresort i Ranthambore // Alle måltider inkludert!

Kun Escape-gjester om bord
Steinansiktet Asura på hovedveien nær South Gate of Angkor Thom i Siem Reap, Kambodsja. Vakker solnedgang over en eldgammel vollgrav i bakgrunn. Den mystiske Angkor Thom er en populær turistattraksjon.

Vietnam og Kambodsja - elvecruise på Mekong med foredragsholder

Avreise 24.10.2024 / 15 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 43.980,-

I en hel uke glir vi rolig på mektige Mekong gjennom Vietnam og Kambodsja i en orientalsk drøm av et elvecruiseskip! Før cruiset bor vi to netter i Ho Chi Minh City - og vi avslutter turen med tre netter i Siem Reap, hvor vi utforsker templene i Angkor.

 • Foredragsholder Anders Magnus

  Anders Magnus
  Foredragsholder

 • Portrett av kvinnelig reiseleder

  May Liss Kristiansen
  Reiseleder

Kun Escape-gjester om bord // Foredragsholder med på turen // Alle utflukter inkludert

Kun Escape-gjester om bord
Utsikt over karstlandskap ved Halong Bay i Vietnam

Red River, Halong Bay og Hoi An i Vietnam

Avreise 31.10.2024 / 19 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 54.980,-

En rundreise fylt med opplevelser og eventyr – som gir deg et innblikk i kontrastene i nordlige og sentrale Vietnam. Som eneste operatør i Norge, kan vi tilby et flott ti netters cruise på Red River – gjennom dette vakre landet og dets mangfold av natur, historie og kultur.

 • Img 9719 kopi

  Geir Toverud
  Reiseleder

Unikt 10 netters elvecruise // 6 netter på førsteklassehotell // Alle utflukter inkludert

November 2024

Sri Lanka er tilbake
En bro som går over frodig skog med et tog som er i ferd med å kjøre over

Rundreise i Sri Lanka - Sri Lankas skjulte skatter

Avreise 01.11.2024 / 14 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 44.590,-

Den er ikke stor, den dråpeformede øya som ligger øst for sydspissen av India. Et land omtrent så stort som Irland med drøyt 20 millioner mennesker – og 8 steder på UNESCOs verdensarvliste. Et enormt spenn i landskaper og kulturer gjør at landet oppleves som mye større enn det er!

Mye inkludert // Flere severdigheter på Unescos verdensarvliste // Basseng/strand før hjemreise

Nyhet!
Teplantasjer og Muthirappuzhayar-elven nær åsene i Munnar, Kerala, India

Kerala rundreise i sørlige India

Avreise 10.11.2024 / 12 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 40.790,-

Kerala er synonymt med kardemomme, nydelige krydder, innlandssjøer, elver, grønne te-plantasjer, lange fine sandstrender, tutende rickshawer, og et vennlig folkeslag. Dette er India "light" og en fryd for alle sanser.

 • Img 9767 kopi

  Gunnar Skjolden
  Reiseleder

Maks 20 deltakere på turen // Alle måltider inkludert // Hoteller med høy standard

Nyhet - sjekk prisen!
Den kinesiske mur i soloppgang.

Storbyferie i Beijing – Midtens Rike

Avreise 22.11.2024 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 19.990,-

Stå på toppen av den kinesiske mur, og se den forsvinne over åsene i det fjerne. Opplev kontrasten fra det storslåtte keiserpalasset Den forbudte by, til hutongene – smale gater og smug hvor du havner midt i kinesernes dagligliv. Du kan drikke te i tradisjonelle tehus, handle julegaver på eksotiske markeder – eller kanskje delta i morgengymnastikken i parken sammen med de lokale?

 • Wenche halldin 2

  Wenche Halldin
  Reiseleder

Det meste inkludert // Opplev den kinesiske mur // Historie, kultur og mat

Januar 2025