Cruise med reiseleder Kirsebærblomstring og skyskrapere

Cruise i Japan med Celebrity Millennium

Nærbilde av geisha med rød parasoll.

Bli med på en fantastisk seiling rundt Japans sør-øy og Sør-Korea !

Japan er fullt av kontraster. Her er det nærmest utopisk hightech, men også krokete bakgater med lave trehus, minimalistiske blomsteroppsatser, forgylte templer og elegante hager. Praktfulle tresnitt og vill tegneseriekultur. Her forenes fortid og fremtid. Sånn er Japan, og vi skal oppleve det med alle sanser åpne.

Den årlige kirsebærblomstringen er en stor begivenhet. Hver vår melder ikke meterologene bare vær og vind, men også når kirsebærtrærne er ventet å blomstre!

Opplev ekte samurai-hus, myldrende fiskemarkeder, forgylte helligdommer, tehus, båttur med utsikt til Fuji-fjellet - og selvsagt enorme, blinkende og fascinerende Tokyo. Og innimellom slapper du av om bord på flotte Celebrity Millenium.

Blir du med?

All inclusive classic drikkepakke ombord

Unik seilingsrute

Kirsebærblomstringen

Avreiser

 • 12.03.2025
  16 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 59.800,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Skip: Celebrity Millennium

Høydepunkter

Reiserute

Program

Skip og lugarkategorier

Millenium1

Celebrity Milennium

Tonnasje: 91.000
Lengde: 294 meter
Passasjerkapasitet: 1950
Mannskap: 999
Byggeår/Renovert: 1999/ 2019
Registreringsland: Malta

Celebrity Milennium tilhører Celebrity Cruises' Millennium-klasse, som også består av skipene Celebrity Infinity, Celebrity Constellation og Celebrity Summit. Celebrity Milennium er et mellomstort og moderne skip, men har samtidig et klassisk preg over seg med sine intime og elegante detaljer. Interiøret holder varme farger, og innsiden av skipet er utsmykket med moderne kunst. Over halvparten av de romsligere lugarene har balkong. Celebrity Milennium var det første skipet som ble ferdigstilt med Celebrity Revolution design i februar 2019, etter at rederiet satt av 500 millioner USD til en totalrenovering av skipene sine. Alt interiør ble revet ut og bygget opp på nytt, og i dag fremstår skipet både lekkert og moderne med nordisk design og gjennomtenkte fargevalg. Ombord på skipet finnes et godt utvalg av barer og restauranter, inkludert spesialrestaurantene Tuscan Grill, Qsine og Sushi on 5. I tillegg kan du velge og vrake i barer og lounger, som ofte spiller livemusikk på kveldene, og benytte svømmebasseng både innendørs og utendørs, fine treningsfasiliteter, Canyon Ranch spa, kasino og besøke teater.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris. Rederiet er all inclusive med drikkevarer og Wi-fi

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Tokyo t/r
 • Transport fra flyplass til hotell
 • 2 netter på Keio Plaza Hotel (4*) med 1 middag og frokost
 • 2 utflukter i Tokyo
 • Transport fra hotell til skip
 • 12 netters cruise i valgt lugar ombord i Celebrity Millennium
 • Classic drikkepakke
 • Surf WIFI pakke om bord på skipet
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider ombord
 • Forhåndsbetalt tips
 • Show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen ved 20 påmeldte

Dette er ikke inkludert

 • Minibaren på lugaren
 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reiseforsikring

Pass må være gyldig minimum 6 mnd etter hjemkomst.

VIKTIG INFORMASJON
Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten vil forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

FORBEHOLD
Fly kan ikke bestilles før tidligst 11 mnd før turens hjemreise så flyselskap og tider kan bli endret. Vi tar forbehold om endret pris inntil flyreisen er bekreftet. Ved prisøkning kan du avbestille reisen uten gebyr.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

AVVIKENDE REISEVILKÅR
Vi belaster et depositum på kr 4000 pr. person på denne gruppereisen.