Cecilie Kopperud

Cecilie 3
Elvecruiseskip i solnedgang

Cecilie har jobbet i reiselivet siden 1980 tallet og med få unntak kun jobbet med vannbasert turisme. Det startet opp med Fred. Olsen Lines og deretter hadde hun 9 innholdsrike år hos Stena Line hvor hun jobbet med både salg og markedsføring av rederiets ulike gruppeturer ut i Europa.

Da Hurtigruten skulle opprette et salgskontor i Oslo, ble Cecilie forespurt til å bidra med oppstarten, samt ha salgsansvaret for alle turoperatørene med dertil avtaler, kampanjer, opplæring m.m. Cecilie jobbet med alle Hurtigrutens produkter i inn- og utland og var de siste 10 årene leder for salgsavdelingen i Norden.

I 2015 ble Cecilie ansatt til å drive elvecruise-avdelingen i Escape Travel, og i 2019 fikk hun også ansvaret for Cruise.no.

«Det å seile er i seg selv en opplevelse, enten man seiler gjennom land eller langs land. Roen på et flytende hotell som er i stadig bevegelse, med nye opplevelser minutt-for-minutt... Og valgene er mange; cruiseskip i alle størrelser på de fleste verdens hav, eksotiske elvecruise i Asia, eller på Europeiske vannveier. Felles for alle er at kultur møter natur, lokalbefolkning møter den reisende, nye lukter, smaker... Store opplevelser som gir minner for livet!»