Cruise med reiseleder Fantastisk cruise «down under» med Celebrity Edge

New Zealand, Australia og Tasmania

To kenguruer på en strand, men to barn løpende i bakgrunnen

På en måneds cruise får du sett de mektige new zealandske fjordene, kenguru og koalaer, verdensberømte storbyer og hyggelige småbyer – alt mens du nyter det gode liv om bord på Celebrity Edge. Dette er opprinnelig to ruter som vi har satt sammen til ett cruise (back to back-seilinger). Du har samme lugar hele veien, og kan nyte en forlenget og veldig spennende reiserute.

Cruiset starter i Auckland på New Zealand, og vi seiler langs kysten av øya og får med oss havner som Tauranga, Napier med landets beste vingårder, Marlborough-sundene med yrende dyreliv, trivelige Christchurch, Dunedin med sin viktorianske arkitektur - og ikke minst Fiordland National Park med fjorder som får selv naturbortskjemte nordmenn til å måpe.

I Australia får du selvsagt god tid til å utforske Sydney, og du kan møte på kenguruer, koalaer og sjøløver på Kangaroo Island, og bli kjent med byene Adelaide og Melbourne. I Tasmania får du se dramatiske klipper, grotter og hyggelige byer – for å nevne noe.

🐬 Velkommen med på et cruise som kan bli et av livets store opplevelser!

Avreiser

 • 15.02.2025
  28 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 99.400,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Skip: Celebrity Edge

Høydepunkter

Program

Utsikt, av, Auckland, skyline, og, vulkaner, av, Devonport, fra, det, nordlige hode, fjell, Devonport, Auckland, New Zealand

Kveldsutsikt over Auckland og Devonport

Milford lyd New Zealand

Milford Sound, New Zealand

Gettyimages 154960353 new zealand milford sound

Milford Sound, South Island, New Zealand.

Skip, lugarkategorier og hoteller

Edge1

Celebrity Edge

Tonnasje: 129.500 bruttotonn
Lengde: 306 meter
Passasjerkapasitet: 2918
Mannskap: 1320
Byggeår/Renovert: 2010/ 2018
Registreringsland: Malta

Celebrity EDGE tilhører Celebrity Cruises' Solstice-klasse og er det første skipet som ble bygget i denne klassen. Skipet ble satt i trafikk i 2018 og byr på en rekke nyvinninger som du ikke ser på rederiets andre skip, samtidig som at de klassiske detaljene som Celebrity Cruises er kjent for, er bevart.

Samtidig er de vakre og velkjente detaljene som Celebrity Cruises er kjent for, godt bevart. Én av skipets nyvinninger er Infinite-balkongene, som sammenliknet med tradisjonelle balkonger bidrar til å gjøre lugaren større. Du kan senke lugarens panoramaglassvegg halvveis ned, slik at du vil få en vaskeekte balkongopplevelse. Om bord finner du et stort utvalg av barer, restauranter, aktiviteter og fornøyelser.

Du kan starte dagen i det velutstyrte treningsrommet eller med en løpetur på løpebanen i soloppgangen. Hvis du heller vil slappe av, kan du besøke den store og deilige spaavdelingen på dekk 14.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris. Rederiet er all inclusive når det kommer til dikkevarer og Wi-fi

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo-Auckland og Sydney- Oslo t/r i økonomiklasse
 • Samtlige transporter i privat buss
 • 2 netter på Grand Millennium hotel i Auckland
 • Utflukt og middag i Auckland
 • 21 netters cruise i valgt lugar på Celebrity EDGE
 • Samtlige skatter avgifter og tips ombord
 • All inclusive Classic drikkepakke på alle lugarkategorier
 • Gratis Wi-fi ombord
 • 1 natt på Park Royal Darling Harbour i Sydney
 • Utflukt, 1 lunsj og 1 middag i Sydney
 • Erfaren reiseleder fra Escape og Cruise.no med på hele reisen ved 20 påmeldte

Dette er ikke inkludert

 • Visum til Australia og NZETA (elektronisk innreisetillatelse til New Zealand som søkes via app)
 • Utflukter i regi av rederiet
 • Måltider og drikkevarer ikke beskrevet i program
 • Minibarpå skipet
 • Tips til sjåfør og guider på utflukter

VIKTIG INFORMASJON

Visum: For denne reisen behøver man elektronisk visum til Australia og New Zealand. Den reisende har selv ansvar for å ha de nødvendige visum i orden før avreise.

Se egen info vedrørende vår visumpartner, Visumservice, nederst på siden.

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag til andre bordsetning kl 20.30. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst.

FORBEHOLD
Det kan komme endringer på flyruter og flyselskap. Fly kan bestilles tidligst 11 mnd før avreise så flyselskap og tider kan bli endret. Vi tar forbehold om endret pris inntil flyreisen er bekreftet. Ved prisøkning kan du avbestille reisen uten gebyr. Vi sender også tilbud om oppgradering så fort fly er booket.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.