Celebrity Edge

Celebrity Edge, EG, antenne, utvendig skip, helikopter, drone, profil, solnedgang, New Luxury, #newluxury

Tonnasje: 129.500 bruttotonn
Lengde: 306 meter
Passasjerkapasitet: 2918
Mannskap: 1320
Byggeår/Renovert: 2010/2018
Registreringsland: Malta

Celebrity EDGE tilhører Celebrity Cruises' Solstice-klasse og er det første skipet som ble bygget i denne klassen. Skipet ble satt i trafikk i 2018 og byr på en rekke nyvinninger som du ikke ser på rederiets andre skip, samtidig som at de klassiske detaljene som Celebrity Cruises er kjent for, er bevart.

Samtidig er de vakre og velkjente detaljene som Celebrity Cruises er kjent for, godt bevart. Én av skipets nyvinninger er Infinite-balkongene, som sammenliknet med tradisjonelle balkonger bidrar til å gjøre lugaren større. Du kan senke lugarens panoramaglassvegg halvveis ned, slik at du vil få en vaskeekte balkongopplevelse. Om bord finner du et stort utvalg av barer, restauranter, aktiviteter og fornøyelser.

Du kan starte dagen i det velutstyrte treningsrommet eller med en løpetur på løpebanen i soloppgangen. Hvis du heller vil slappe av, kan du besøke den store og deilige spaavdelingen på dekk 14.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris. Rederiet er all inclusive når det kommer til dikkevarer og Wi-fi

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.