Oseania

Eldgammel kultur og eventyrlige naturopplevelser

Den minste av verdensdelene byr på storslåtte naturopplevelser, moderne metropoler og spennende kulturopplevelser.

Begynne gjerne en reise i Oseania ved det unike korallrevet Great Barrier Reef hvor kan du svømme og dykke blant fargerike fisker og koraller. I en av landets mange nasjonalparker kan du oppleve koalabjørn, kenguru, nebbdyr og dingo i fri utfoldelse. Metropolen Sydney frister med berømte landemerker som Bondi Beach, Sydney Harbour Bridge, det historiske området The Rocks og selvfølgelig det verdensberømte Operahuset. I vinregionen Yarra Valley kan du bli med på omvisning på en av de naturskjønne vingårdene som ligger i området, mens du kan beundre den fargesprakende soloppgangen over mystiske Uluru, aboriginernes helligste fjell, ved Ayers Rock.

På New Zealand kan du blant annet utforske de vakre kauriskogene, bli med på båttur i det naturskjønne Milford-sundet, beundre de unike Waitomo-grottene og bade i en av de mange varme kildene som finnes på den vakre øya. Glem heller ikke å gå på oppdagelsesferd i multikulturelle Auckland hvor du kan oppleve spennende teaterforestillinger viet tradisjonell maorikultur.

Enten du ønsker å utforske dette naturskjønne kontinentet på egenhånd eller bli med på en gruppereise med en erfaren reiseleder, vil du garantert skape minner for livet når du reiser på ferie til Oseania med Escape Travel!

Våre turer i Oseania

Januar 2025

Februar 2025