Cruise med reiseleder Fantastisk cruise med Azamara Onward

Cruise i Fransk Polynesia, Samoa, Fiji & New Zealand

Tropisk strand og hav på øya Samoa med palmer sent på ettermiddagen

Tahiti, Bora Bora, Tonga og Fiji..... Høres ut som en drøm, ikke sant? Nå kan du oppleve alle disse paradisøyene og mer til på cruise med flotte Azamara Onward mens vinteren er på sitt lengste her hjemme.

Cruiset starter på Papeete på Tahiti, hvor vi har noen dager på hotell før vi går om bord på skipet som skal være vårt hjem de neste 15 dagene.

🐬 Velkommen med på et cruise som kan bli et av livets store opplevelser!

Avreiser

 • 21.01.2025
  22 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 115.500,-

  Fra: Oslo Lufthavn

Høydepunkter

Program

vindruer
Sunny Clear Skyline of Auckland, New Zealand

Auckland Skyline

Skip og lugarer

Onward2

Azamara Onward

Tonnasje: 30.277 bruttotonn
Lengde: 180 meter
Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)
Mannskap: 400
Byggeår/renovert: 1999/2021
Registreringsland: Malta

Det fjerde skipet og siste tilskuddet til Azamaras flåte – Azamara Onward – har under sitt nye navn sin jomfruseilas i 2022. Skipet var tidligere kjent under navnet Pacific Princess og seiler nå totalrenovert ut fra verftet i førsteklasses Azamara-standard.

Nyt fantastiske måltider i skipets hovedrestaurant, i buffetrestauranten og i de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Det er ingen faste bordsetninger, og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner til lunsj og middag, alkoholfrie drikkevarer og tips er inkludert i prisen. Om kvelden tilbys et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show. Skipet har også et flott spa med varierte velværebehandlinger, treningsstudio, basseng og boblebad. På dagtid holdes kurs og foredrag om ulike emner knyttet til seilasen.

Azamara anbefales for erfarne cruisere, par og enslige over 40 år som verdsetter en intim cruiseopplevelse med førsteklasses service fra avreise til reiseslutt, god mat og vin og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser enn aktiviteter og underholdning. Samtidig er alle de fire skipene i Azamaras skipsflåte - Azamara Quest, Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward - opplevelsesverdige blant unge par som foretrekker en rolig atmosfære på klassiske og elegante skip som tilhører det øvre premiumsjiktet. Skipene legger ofte til i mindre havner enn større skip og tilbringer gjerne flere netter i samme havn.

Azamara tilbyr cruise over hele verden og har tre klassiske skip - Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit - som hver for seg tar i underkant av 700 passasjerer. Skipene er meget elegante, og rederiet fokuserer på spennende reiseruter, flotte destinasjoner, mat, vin, velvære og utmerket service.

Alltid inkludert med Azamara:

* AzAmazing Evenings®-arrangement
* Standard brennevin, internasjonal øl og vin
* Tips
* Flaskevann, brus, kaffe og te
* Selvbetjent vaskeri
* Transport til og fra havnen der det er tilgjengelig
* Concierge-tjenester for personlig veiledning og reservasjoner

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Papetee/ Auckland - Oslo t/r i økonomiklasse
 • Samtlige transporter i privat buss
 • 2 netter på Le Tahiti by Pearl Resort****, Papetee, Tahiti med halvpensjon
 • Heldagsutflukt med lunsj i Papetee
 • 14 netters cruise i valgt lugar på Azamara Onward
 • Samtlige måltider ombord i Skipets hoved og buffet restauranter
 • White night og Rederiets egen Azamazing Evening/Destination Celebration
 • Samtlige skatter, avgifter og tips ombord
 • All inclusive drikkepakke på alle lugarkategorier
 • 2 netter på Grand Millenium**** i Auckland
 • 2 utflukter, 2 lunsjer og 2 middager i Auckland
 • Erfaren reiseleder fra Escape og Cruise.no med på hele reisen (ved minimum 20 påmeldte)

Dette er ikke inkludert

 • Utflukter i regi av rederiet
 • Måltider og drikkevarer ikke beskrevet i program
 • Minibar
 • Tips til sjåfør og guider på utflukter
 • ESTA (innreisetillatelse) til USA. Dette søkes om individuelt på nett minimum 72 timer før avreise.

VIKTIG INFORMASJON

Visum: på denne reisen må du har visum til New Zealand. Det kan du søke om her: New Zealand Electronic Travel Authority (NZeTA) | Immigration New Zealand.

All reisende må også ha godkjent innreisetillatelse (ESTA) eller visum til USA grunnet mellomlanding på utreisen. Dette søker du om her: Official ESTA Application Website, U.S. Customs and Border Protection (dhs.gov). Vi anbefaler at du søker om dette i god tid før avreise.

Skulle du trenge hjelp til søknadene kan du ta kontakt med vår samarbeidspartner Visumservice (se informasjon nederst på siden). Skulle det komme endringer grunnet myndigheters praksis rundt dette vil vi informere om dette.

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Azamara har åpen spisetid. Det vil si at du kommer og går som det passer deg best. Reiseleder vil alikevel ordn felles bord til middag hver dag til de som ønsker å spise sammen som gruppe.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst.

Lignende turer