Et hav av muligheter

Cruise

Pakk ut kofferten én gang, senk skuldrene og reis rundt i verden på et skip fullt av opplevelser, underholdning og lekre restauranter. Gå i land på spennende steder og nyt drømmestrender, storbyer eller historiske severdigheter.

Stadig flere får øynene opp for cruise som avslappende og opplevelsesrik ferieform, og det er også enkelt å legge reisebudsjettet for et cruise – her er nemlig det meste inkludert.

Cruise med reiseleder

Å reise på en gruppereise er både forutsigbart og trygt. Våre meget erfarne reiseledere vil stå klare til å ta imot deg og guide deg trygt og stødig rundt på ditt drømmecruise. Vi skreddersyr våre gruppereiser slik at du skal slippe å tenke – og bare nyte.

Cruise & fly

I vårt tilbud 'Cruise & Fly' får du flyreise og cruise i ett. De går på fastsatte datoer, til de mest etterspurte reisemålene og med de mest populære cruiserederiene. Alt er pakket og klart, så du trenger bare å velge det som frister, bestille og så pakke kofferten.

Skreddersydde cruise

Cruise.no by Escape har cruiseferier over hele verden som spesialfelt, og vi er en kvalitetsleverandør i markedet. Vi har samarbeidsavtaler med alle ledende cruiserederier. I vår cruiseportal får du Nordens største utvalg av cruise online, men vi viker ikke fra vårt løfte om kundeservice på den gode, gammeldagse måten hvor ekte mennesker tar telefonen og våre kunder får hjelp med én gang.

Reisekalender

Januar 2023

Cruise med reiseleder
Fargerik levende solnedgang over Stillehavet ved naturskjønne naturlige stranden Viti Levu, Fiji. Korotogo-kysten, Sørkysten, Western Division, Fiji, Oseania

Cruise til Stillehavet, New Zealand og Australia med Celebrity Eclipse

Avreise 11.01.2023 / 31 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 67.500,-

Blir du med på en eventyrlig reise omtrent så langt bort hjemmefra som det er mulig å komme? På den andre siden av verden venter Celebrity Eclipse på oss, og i løpet av det som fort kan bli de mest minnerike ukene i livet, skal vi oppleve blant annet verdensmetropolen Sydney, paradisøyene på Fiji, Samoa og Tonga, samt storslagen natur på New Zealand.

Cruise & fly
Diverse bilder NCL

Cruise i Spania, Portugal og Kanariøyene

Avreise 24.01.2023 / 11 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 22.800,-

Dette er et allsidig cruise med Norwegian Sun - fra historiske, gylne Sevilla til sjarmerende Lisboa og blomsterøya Madeira i Atlanterhavet, til de solsikre Kanariøyene med sine flotte strender. Du får også med deg et lite stykke Storbritannia i Sør-Spania på vei tilbake. Det blir nemlig et stopp i Gibraltar, med sine trivelige handlegater og rampete apekatter. Så kan du reise tilbake og ta fatt på februar med sol i sinnet og fylte batterier.

Cruise med reiseleder
Par slapper av på cruisedekk.

Luksuriøs øyhopping i Karibien

Avreise 28.01.2023 / 14 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 39.500,-

Sørlige Karibien omtales ofte som det «ekte» Karibien, siden det ikke er så turistifisert som østre og vestre Karibien. Gled deg til den ekte karibiske følelsen! Vi skal innom blant annet St. Croix, Puerto Rico, St. Maarten, Den dominikanske republikk og St. Kitts.

 • Reiseleder Ivar Fernandez Jensen

  Ivar Fernandez Jensen
  Reiseleder, turskredder

Sørlige Karibien - det mest genuine Karibien // Gratis internett ombord // "All Inclusive" pakke ombord // Miami rundtur

Februar 2023

Mars 2023

Juni 2023

Juli 2023

September 2023

CRUISE & FLY
Queen Mary 2 ved New York City

Den klassiske transatlantiske seilingen med Cunard

Avreise 04.09.2023 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 28.290,-

Bli med på det mest klassiske cruiset som finnes, nemlig et transatlantisk cruise med Cunard mellom Southampton og New York. Rederiet Cunard har en historie som går 180 år tilbake i tid, og hvis det er noen som har lagt grunnlaget for transatlantiske seilinger i sin tid så er det nettopp Cunard. Med sin stolte historie og ikoniske stil er et slikt cruise virkelig en opplevelse. Her har man holdt på gamle britiske tradisjoner som afternoon tea, ballroom dancing med storband hver aften og stort bibliotek.

Benytt deg av alle tilbud om bord // Avslapping og god tid // Kulinariske fristelser // Godt utvalg av kurs, trening og underholdning // Seil i stil og opplev britiske sjarm og tradisjoner

Cruise & fly
Portofino - berømt italiensk landsby i provinsen Genova (Liguria, Italia).

Cruise i Middelhavet - med en svipptur til Lisboa

Avreise 12.09.2023 / 11 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 16.450,-

Fly til Malaga i Sør-Spania, og gå om bord i MSC Orchestra som tar deg til blant annet historiske Sevilla, sjarmerende Lisboa, Menorca med sine flotte strender og Smaragdkysten på Sardinia som med sitt krystallklare vann er perfekt for snorkling og dykking.

Ferdig pakket tur // Vakre Middelhavsbyer // Opplev tradisjon og kultur // Nyt rikt tilbud om bord på skipet

Cruise & fly
Vakkert landskap i Cork, Irland

Skottland, Irland og Orknøyene med MSC Preziosa

Avreise 14.09.2023 / 11 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 15.250,-

Bli med oss på et cruise i vesterled! Med sitt bølgende, grønne landskap, tåkete innsjøer, pittoreske byer og ubebodde øyer er Skottland litt som et mystisk eventyrland (hvem har vel ikke hørt om Loch Ness-uhyret, bedre kjent som Nessie)? Opplev Edinburgh, Glasgow, Dublin og den ville naturen på Ytre Hebridene og Orknøyene.

Prisgunstig cruise // Vill natur og småbyer utenfor allfarvei // Tre sjødager til å utforske skipet

Cruise & fly
Korsika, fransk øy i Middelhavet. Kyst sommerlandskap, yachter fortøyd i den asurblå bukten

Cruise i Middelhavet med Celebrity Reflection

Avreise 21.09.2023 / 10 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 24.590,-

Utvid sommeren med et spennende høstcruise i Middelhavet. Her kan du besøke Marseilles, Nice, Korsika, Santa Margherita, Roma, Napoli samtidig med at du nyter dager ombord på lekre Celebrity Reflection.

All Inclusive // Spennende destinasjoner // Elegant skip // Kulinariske opplevelser

Oktober 2023

November 2023

Cruise & flypakke
Viva speedway detail sunset

Cruise fra Roma til New York med Norwegian Viva

Avreise 06.11.2023 / 22 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 46.900,-

Bli med Norwegian Cruise Lines nyeste skip Norwegian Viva fra Roma til New York i november 2023. Du kan nyte middelhavsdestinasjoner som ennå har fine temperaturer, samt både Madeira, Azorene og Bermuda, deilige sjødager som kan benyttes til å utforske skipets mange aktiviteter og restauranter samt at du rekker hjem til den langt mer hyggelige desembermåneden.

Cruise med reiseleder
Fargerik tropisk fugl i Amazonas.

Cruise i Amazonas og Sør-Amerika med Azamara Quest

Avreise 15.11.2023 / 29 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 78.800,-

Frodig jungel, fargesprakende papegøyer og andre eksotiske skapninger, store verdensbyer og ukjente landsbyer - og nydelige sjødager om bord i Azamara Quest. Kaptein Johannes Tysse fra Osterøy loser oss trygt gjennom dette 22 netters eventyrcruiset på Amazonas og langs østkysten av Sør-Amerika.

 • Reiseleder Ivar Fernandez Jensen

  Ivar Fernandez Jensen
  Reiseleder, turskredder

Cruise med reiseleder
Livet på cruise med Azamara

Cruise i Karibien med Azamara Onward

Avreise 28.11.2023 / 16 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 39.900,-

Bli med på et fantastisk cruise i det sørlige Karibien som ofte omtales ofte som det «ekte» Karibien. Det nyeste skipet til Azamara ligger klart til ombordstigning og byr på 12 fantastiske cruisedager fylt med prisvinnenede måltider og service, opplevelser som både gleder og varmer samt vårt flytende hjem med kun 650 passasjerer.

 • Torild Karlsen2 reiseleder

  Torild Karlsen
  Reiseleder

Desember 2023