Cruise med reiseleder

Fantastiske Amazonas og Sør-Amerika med Azamara Quest

Fargerik tropisk fugl i Amazonas.

Frodig jungel, fargesprakende papegøyer og andre eksotiske skapninger, store verdensbyer og ukjente landsbyer - ispedd avslappende sjødager om bord i Azamara Quest. Kaptein Johannes Tysse fra Osterøy loser oss trygt gjennom dette 22 netters eventyrcruiset på Amazonas og langs østkysten av Sør-Amerika.

Vår første havn dypt i Amazonas er den lille elvebyen Santarém. Her er det et fantastisk dyre- og fugleliv med blant annet rosa delfiner.

Nyt de eventyrlige sandstrendene i byer som Manaus, Fortaleza og solfylte Natal, som er omgitt av sanddyner og korallrev. Fargerike Recife er kjent som "Venezia i Brasil", før Kristus-statuen ønsker oss velkommen til Rio de Janeiro.

Vi nyter livet med to sjødager før vi ankommer Montevideo i Uruguay. Cruiset avsluttes i Buenos Aires - blir det tid til biff og tango?

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Reiserute

Program

Skips og lugarinformasjon

Azaquest

Azamara Quest

Tonnasje: 30.277 bruttotonn
Lengde: 181 meter
Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)
Mannskap: 408
Byggeår/Renovert: 2000/2016
Registreringsland: Malta

Azamara Quest ble bygget for Renaissance Cruises som R Seven i 2000 og i 2006 solgt til Pullmantour Cruises under navnet Blue Moon. I 2007 ble hun Azamara-skip og døpt Azamara Quest.

Nyt måltidene i skipets hovedrestaurant, i buffetrestauranten og i de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Det er ingen faste bordsetninger, og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner til lunsj og middag, alkoholfrie drikkevarer og tips er inkludert i prisen. Om kvelden tilbys et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show, og på dagtid arrangeres kurs og foredrag om ulike emner. Skipet har et flott spa med flere behandlingstilbud, treningsrom, basseng og boblebad. Kleskoden er avslappet.

I mars 2019 ble skipets kasino erstattet med en flott lounge og topplugarene ble utstyrt med nytt møblement. Det ble det bygget seks nye, utvendige Stateroom-lugarer og gavebutikken ble oppgradert. Skipet er i dag toppmoderne og luksuriøst, men samtidig på ingen måte prangende.

Azamara anbefales for erfarne cruisere, par og enslige over 40 år som verdsetter en intim cruiseopplevelse med førsteklasses service fra avreise til reiseslutt, god mat og vin og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser enn aktiviteter og underholdning. Samtidig er alle de fire skipene i Azamaras skipsflåte - Azamara Quest, Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward - opplevelsesverdige blant unge par som foretrekker en rolig atmosfære på klassiske og elegante skip som tilhører det øvre premiumsjiktet. Skipene legger ofte til i mindre havner enn større skip og tilbringer gjerne flere netter i samme havn.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Barbados/ Buenos Aires-Oslo
 • Transport fra flyplass til skip t/r
 • 4 netter før cruiset på Hilton Barbados
 • Frokost alle dager
 • 2 netter etter cruiset på Four Seasons Buenos Aires
 • 2 utflukter i Buenos Aires (1 middag 2 lunch)
 • 22 netters cruise i valgt lugar ombord i Azamara Quest
 • All inclusive classic drikkepakke ombord på alle lugarkategorier
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider ombord
 • Gratis roomservice
 • Forhåndsbetalt tips
 • Azamazing Evening
 • White Party ombord
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

 • Alkohol i minibaren på lugaren
 • Spesialrestauranter
 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reiseforsikring

Visum og innreise:

Ingen visum behøves til denne reisen. Pass må være gyldig minimum 6 mnd etter hjemkomst.

Alle reisende ha gyldig reiseforsikring.

Vaksine:

Det er ingen krav for nordmenn som besøker Brasil om gulfebervaksine men det anbefales. For oppdaterte råd, sjekk helse under innreiseinformasjon fra UD https://www.regjeringen.no/no/...

Det anbefales også Malaria vaksine da man skal til Amazonas

For videre vaksinering kontakt fastlege for vurdering ut fra din personlige helse

VIKTIG INFORMASJON

Grunnet usikkerheter rundt flytilbud etter pandemien må vi ta forbehold om endringer i forhold til avreisedag. Flyruter slippes ca 10-11 måneder før retur flyvning. Pristillegg eller reduksjon kan eventuelt forekomme.

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekommet ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Avvikende reisevilkår:

På denne reisen er det kr 6000 i depositum per person.

Med forbehold om skrivefeil.