Cruise med reiseleder

Cruise i Sør-Amerika med Amazonas, karneval i Rio og heftige Buenos Aires

Rød papegøye Scarlet ara, Ara macao, fugl sitter på grenen med mat, Brasil. Dyrelivsscene fra tropisk skog. Vakker papegøye på tregren i naturens habitat.

Snakk om fargesprakende opplevelse – dette er virkelig cruiset hvor vi nærmest bokstavelig talt kan slå på stortromma. Hør bare: karnevalet i Rio de Janeiro, frodig jungel med fargerike papegøyer og andre eksotiske skapninger, store verdensbyer og ukjente landsbyer, tango, biff – og luksusliv om bord i lekre Azamara Journey.

Eventyret starter med to dager i Buenos Aires, før vi setter kursen nordover mot Montevideo i Uruguay. Så bør du nyte den avslappende sjødagen, for neste stopp er nemlig Rio de Janeiro, hvor vi kommer midt i det verdensberømte karnevalet! Her ligger skipet hele to netter, så du virkelig kan kjenne på den brasilianske livsgleden.

Azamaras små boutiqueskip kan seile inn i Amazonas, der større cruiseskip ikke kommer til, og her venter det et fantastisk dyre- og fugleliv med blant annet rosa delfiner. Når vi legger på Barbados i Karibien etter disse ukene, kommer både minnebok og fotoalbum garantert til å se adskillig mer fargerike ut.

All inclusive ombord på Azamara Journey

To dager i Buenos Aires før cruiset

To dager på karneval i Rio

Avreiser

 • 23.02.2025
  29 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 113.000,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Sylvia Roland

  Skip: Azamara Journey

Høydepunkter

Reiserute

Program

Skips og lugarinformasjon

Journey2

Azamara Journey

Tonnasje: 30.277 bruttotonn
Lengde: 180 meter
Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)
Mannskap: 408
Byggeår/Renovert: 2000/2016
Registreringsland: Malta

Azamara Journey ble bygget for Renaissance Cruises som R Six i 2000, før skipet i 2003 ble chartret av Pullmantour Cruises og seilte under navnet Blue Star. I 2005 ble hun døpt Blue Dream, før hun året etter kjøpt opp av Pullmantour Cruises og i 2007 ble Azamara-skip og døpt Azamara Journey.

Nyt fantastiske måltider i skipets hovedrestaurant, i buffetrestauranten og i de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Det er ingen faste bordsetninger, og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner til lunsj og middag, alkoholfrie drikkevarer og tips er inkludert i prisen. Om kvelden tilbys et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show. Skipet har også et flott spa med varierte velværebehandlinger, treningsstudio, basseng og boblebad. På dagtid holdes kurs og foredrag om ulike emner knyttet til seilasen.

Azamara anbefales for erfarne cruisere, par og enslige over 40 år som verdsetter en intim cruiseopplevelse med førsteklasses service fra avreise til reiseslutt, god mat og vin og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser enn aktiviteter og underholdning. Samtidig er alle de fire skipene i Azamaras skipsflåte - Azamara Quest, Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward - opplevelsesverdige blant unge par som foretrekker en rolig atmosfære på klassiske og elegante skip som tilhører det øvre premiumsjiktet. Skipene legger ofte til i mindre havner enn større skip og tilbringer gjerne flere netter i samme havn.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Buenos Aires/Barbados - Oslo
 • Transport fra flyplass til skip t/r
 • 2 netter før cruiset på Hotel Emperador***** i Buenos Aires
 • 1 utflukt i Buenos Aires (1 middag)
 • Inngang Copacabana Beach Club Barbados inkludert lunsj
 • 18 netters cruise i valgt lugar ombord i Azamara Journey
 • All inclusive classic drikkepakke ombord på alle lugarkategorier
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider ombord
 • Gratis roomservice
 • Forhåndsbetalt tips
 • Azamazing Evening
 • White Party ombord
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

 • ESTA (innreisetillatelse) til USA. Dette søkes om individuelt på nett minimum 72 timer før avreise
 • Alkohol i minibaren på lugaren
 • Spesialrestauranter
 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Drikkevarer på Copacabana Beach Club Barbados
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reiseforsikring

SÆRSKILTE BETALINGS- OG AVBESTILLINGSVILKÅR
Depositum for denne reisen er kroner 3000,- per person. Beløpet betales ved påmelding og forfaller innen 7 dager. Sluttbeløpet for denne turen forfaller til betaling tidligere enn vanlig, senest 18. oktober 2024.

Ved avbestilling gjelder følgende avbestillingskostnader:

Fra bestilling til 122 dager før avreise: kr 3000,- per person
121 - 92 dager før avreise: 25% av reisens pris
91 - 62 dager før avreise: 50% av reisens pris
61 - 32 dager før avreise: 75% av reisens pris
31 - 0 dager før avreise: 100% av reisens pris

VISUM
All reisende må også ha godkjent innreisetillatelse (ESTA) eller visum til USA grunnet mellomlanding på hjemreisen. Dette søker du om her: Official ESTA Application Website, U.S. Customs and Border Protection (dhs.gov). Vi anbefaler at du søker om dette i god tid før avreise.

Skulle du trenge hjelp til søknadene kan du ta kontakt med vår samarbeidspartner Visumservice (se informasjon nederst på siden). Skulle det komme endringer grunnet myndigheters praksis rundt dette vil vi informere om dette.

VAKSINER
Det er ingen krav for nordmenn som besøker Brasil om gulfebervaksine, men det anbefales. For oppdaterte råd, sjekk helse under innreiseinformasjon fra UD Brasil - reiseinformasjon - regjeringen.no.Det anbefales også malariavaksine da man skal til Amazonas. For videre vaksinering kontakt fastlege for vurdering ut fra din personlige helse.

VIKTIG INFORMASJON
Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter. Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

FORBEHOLD
Fly kan ikke bestilles før tidligst 11 mnd før turens hjemreise så flyselskap og tider kan bli endret. Vi tar forbehold om endret pris og program inntil flyreisen er bekreftet. Ved prisøkning kan du avbestille reisen uten gebyr.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.