Sør-Amerika

Eventyrlige naturopplevelser og latinsk livsglede

Dette varierte kontinentet har alt en oppdagelseslysten drømmer om, og på reise til Sør-Amerika kan du forvente deg et eventyr av storslagen natur, enestående arkitektur og gjestfrie mennesker.

I Peru kan du oppleve magiske Machu Picchu, utforske inkabyen Cusco og seile på Titicacasjøen. Brasil frister med legendariske Copacabana, frodige Amazonas og eggende sambarytmer. I Argentina kan du besøke vakre vingårder i Mendoza, danse tango i Buenos Aires og beundre de mektige fossefallene i Iguazú. Andesfjellene er verdens lengste fjellkjede, og mektige naturopplevelser venter fra fra Det karibiske hav i nord til Kapp Horn i sør.

Enten du ønsker å utforske dette vakre kontinentet på egenhånd, bli med på et cruise eller en gruppereise med en erfaren reiseleder, vil du garantert skape minner for livet når du reiser på ferie til Sør-Amerika med Escape Travel!

Reisekalender

September 2023

Oktober 2023

November 2023

En opplevelse for livet!
Llama på Machu Picchu i Peru

Rundreise – Peru med Amazonas

Avreise 11.11.2023 / 14 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 46.800,-

Frodig jungel med fugler i alle farger, inkaenes rike i Urubambadalen, inkahovedstaden Cuzco – og selvsagt Machu Picchu, inkaenes eldgamle by dypt inne i Andesfjellene som var glemt i århundrer.

Opplev Machu Picchu i soloppgang // Spennende og fargerik kultur og historie // Amazonas - verdens fjerde største regnskog

Cruise med reiseleder
Fargerik tropisk fugl i Amazonas.

Cruise i Amazonas og Sør-Amerika med Azamara Quest

Avreise 14.11.2023 / 30 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 80.300,-

Frodig jungel, fargesprakende papegøyer og andre eksotiske skapninger, store verdensbyer og ukjente landsbyer - og nydelige sjødager om bord i Azamara Quest. Kaptein Johannes Tysse fra Osterøy loser oss trygt gjennom dette 22 netters eventyrcruiset på Amazonas og langs østkysten av Sør-Amerika.

 • Portrett mann

  Ivar Fernandez Jensen
  Reiseleder, turskredder

Nyhet!
Glad Palenquera som selger frukt i Cartagena - reise som et lokalt konsept

Rundreise i Colombia - fargerik ferd fra storby til jungel

Avreise 22.11.2023 / 12 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 44.990,-

Bli med til fargerike Colombia med snødekte fjell i Andes til lavlandets tropiske regnskoger og til den solfylte karibiske kysten hvor det er uendelig med naturopplevelser. I byene møter du spennende arkitektur fra kolonitiden, og den vakre kafferegionen som lokker med grønne åkrer, smilende mennesker og et godt klima.

 • Dame på fjellet

  Mette Delfin Magnussen
  Reiseleder

Galapagos sjøløve

Galapagos og Ecuador

Avreise 22.11.2023 / 12 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 48.900,-

Det er ikke uten grunn vi kaller Galapagos verdens mest eksotiske sted. I dette lille øyriket i Stillehavet, 100 mil utenfor kysten av Ecuador, lever det dyre- og fuglearter som ikke finnes noe annet sted i verden. Turismen er begrenset og tilpasset dyrelivet - opplevelsen er unik! Vi skal selvfølgelig oppdage vertslandet Ecuador også - et av de mest indianske landene i Latin-Amerika.

 • Portrett av mann på tur.

  Fredrik Huth Jensen
  Reiseleder

Mye inkludert // Naturopplevelser i særklasse! // Indiansk kultur i Ecuador

Januar 2024

Februar 2024