Unik rundreise! Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Uruguay og Brasil

Seks land i Sør-Amerika – den store rundreisen

Inkaenes Urubambadal er en dal i de peruanske Andesfjellene, nær inkahovedstaden Cusco og nedenfor den forhistoriske, hellige byen Machu Picchu. Dalen inkluderer alt mellom Pisac og Ollantaytambo, parallelt med Urubambaelven, også kjent som Vilcanotaelven eller Wilcamayo, som denne hellige elven kalles når den renner gjennom dalen. Elven henger sammen med mange sideelver som renner gjennom tilstøtende daler og juv og består av mange arkeologiske rester og landsbyer. Dalen var verdsatt av inkaene på grunn av sine unike geografiske og klimatiske kvaliteter. Den var en av imperiets viktigste steder for utvinning av naturrikdommer og det beste stedet for maisproduksjon i Peru.

Magiske Machu Picchu, Andesfjellene, Iguazú-fossene og Copacabana – opplev en unik rundreise i Sør-Amerika hvor høydepunktene står i kø! Kanskje er det bare en gang i livet du får utforske hele seks land i Sør-Amerika på én og samme reise, og vi gleder oss til å ta deg med på det som garantert blir et minne for livet.

I Peru og Bolivia får du oppleve Machu Picchu og indianersamfunn som knapt har endret seg siden inkatiden. Stikkord for Chile og Argentina er pulserende storbyliv, vakre tangotoner, vingårdbesøk og kryssing av de mektige Andesfjellene. Det blir en avstikker til Uruguay før reisen fortsetter til de mektige Iguazú-fossene på grensen mellom Brasil og Argentina. Rundreisen rundes av med rolige dager ved Copacabana-stranden i Rio de Janeiro.

Seks land - én reise

Høydepunktene står i kø

Avreiser

 • 15.10.2024
  25 dager

  Under planlegging

  Minimum 80 000,-

  Kommer for salg ila. våren 2024

 • 01.11.2024
  25 dager

  Under planlegging

  Minimum 80 000,-

  Kommer for salg ila. våren 2024

Høydepunkter

Program

23 frokoster, 11 lunsjer og 4 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

Informasjon kommer.

Lignende turer