Du må oppleve verden for å forstå den

Temareiser

Du store verden – så mange gode historier, så mange muligheter for å se natur og landskap! Fra ørken til urban jungel, frodige vinmarker og kritthvite strender. Delta i fester og hver­dagsliv, hør musikk og få spennende matopplevelser. Om drømmereisen går til Madrid eller Madagaskar – våre turskreddere har vært der, og det er din garanti for en minnerik ferie.

Finn din temareise

Temareiser Norge

Det enestående fjordlandskapet, de dype skogene, fantastiske Finnmarksvidda, majestetiske Jotunheimen og Svalbard med sin unike arktiske natur... Det er ikke rart at mange nordmenn elsker å reise på ferie i Norge med alle de fantastiskeropplevelsene vårt langstrakte land har å by på.

Temareiser i Europa

Interessert i historie og kultur? Våre reiser er for deg som ønsker «den gode reisen» – en innholdsrik ferie du husker lenge etter at du kommer hjem. På disse turene vi blander vi «må se»-severdigheter med mer spesielle godbiter du kanskje ikke visste om. Det blir litt kultur, nye opplevelser og hyggelig sosialt samvær – så reis gjerne alene!

Temareiser verden rundt

Du store verden!

Vin, villmark, mat og mennesker, verden har så mye å by på! Bli med oss og oppdag nye hemmeligheter i alle verdenshjørner. Du er i de tryggeste hender med de dyktige reiselederne våre, og turekspertene her på huset legger sin stolthet i å sette sammen innholdsrike og overraskende program. Enten du drar til Kasakhstan eller Kenya, Chile eller Kina, la eventyret begynne!

Mat- og vinturer

Escapes mat- og vinturer utvikles av turskreddere med lang erfaring. Vi vektlegger det sentrale og unike – ofte med opplevelser utenfor masseturismens veltrådde stier. Smakene og sansene bestemmer programmet!

Langtidsferie

Enten du vil vekk fra vinteren eller gjøre et skikkelig dypdykk i en annen kultur over lengre tid, er langtidsferie et godt alternativ. Våre eksperter setter sammen reiser som varer lenge med akkurat så mye eller lite innhold som du føler er nødvendig.

Våre eksperter

Bli inspirert - les Escapes reiseblogg

Alle temareiser

Oktober 2021

November 2021

Desember 2021

Januar 2022

Februar 2022

Mars 2022

April 2022