Vera Karina Sletto

Vera farger
Kvinne danser Flamenco.

Si JA til det som kommer din vei her i livet

Det er mitt motto. Jeg er damen som har gjort det meste i omvendt rekkefølge: først fikk jeg barn, deretter ble det flere år med utdannelse ved siden av jobb. Flere karrierer er det blitt inkludert årene jeg var på jordomseiling, fra eiendomsutvikling til eget firma innen reiseliv. Sistnevnte førte meg i 2017 hit til Escape. Her fant jeg et pulserende og inspirerende miljø hvor kvalitet står i fokus. Det føltes som å komme hjem.

Olé! Spania er en stor del av mitt liv, og jeg er stolt over at vi har satt Spania skikkelig på kartet og kan tilby våre reisende flere spanske reisemål. Andalucía er min personlige favoritt. Jeg vender stadig tilbake til sherrytriangelet, flamencoens vugge, med sin fantastiske matkultur og bugnende matmarkeder, utmerkede viner og hvor den mauriske kulturen er til å ta og føle på. Og sett deg for all del ned på en av de mange små plassene og nyt "my guilty pleasure", nemlig en god sherryvin, mens du ser det lokale livet passere.

Jeg er svak for aktiv ferie. Vår fottur i Høy-Atlasfjellene er en ferie du garantert vil suge på som et godt sukkertøy i lang tid etter at du er kommet hjem. Hvor ofte lengter jeg ikke tilbake dit – til luksusen i det enkle, til det lokale teamet vi jobber sammen med og muldyra deres, til menneskene vi møter i de små landsbyene når vi går gjennom fjellet som en karavane. Snakk om å bli tatt ut av vår verden og inn i en annen for en uke!


«I Escape kjenner vi reisemålene vi selger. Har jeg ikke vært der selv, kan du være sikker på at en av mine kollegaer har vært der. Det garanterer din reiseopplevelse.»