May Liss Kristiansen

Portrett av kvinnelig reiseleder
Elven renner gjennom idyllisk landskap

May Liss har jobbet i reiselivsbransjen siden hun var 20 år - med mange og varierte oppgaver. Hun har jobbet som reiseleder blant annet i Italia, USA og på Barbados. Hun har vært daglig leder av Reine Rorbuer i Lofoten; jobbet med aktive opplevelser til lands og vanns for grupper i Bodø og Lofoten; vært kundekonsulent i SAS og i reisebyrå. Hun har produsert turer for grupper i inn og utland, og vært med som turleder.

Det har blitt mange reiser rundt i verden, og hun trives veldig godt på reisefot.

– Nå jobber jeg som turleder igjen, og det er den beste jobben jeg kan tenke meg! Det sosiale samholdet når man reiser som gruppe, opplevelsene man deler og det å være med å gjøre reisen trygg og hyggelig for andre er det som trigger og motiverer henne.

– Jeg er veldig glad i mennesker og synes noe av det beste med å være turleder er alle menneskemøtene. Gode samtaler, å utveksle erfaringer og opplevelser er alltid både lærerikt og hyggelig. Som turleder er det viktig å være i forkant og å finne løsninger på ting som kan oppstå – ingen dag er lik, og man vet aldri hva som venter rundt neste sving – dette kan være både utfordrende og spennende – og midt i blinken for meg.

Bli med May Liss på tur

Juni 2023

August 2023

September 2023

Oktober 2023

November 2023

April 2024

September 2024

Oktober 2024