Reiseleder

May Liss Kristiansen

May Liss Kristiansen2
Elven renner gjennom idyllisk landskap

May Liss har jobbet i reiselivsbransjen i 27 år, som blant annet som reiseleder i Italia, USA og på Barbados. Hun har også drevet Reine Rorbuer i Lofoten, jobbet med aktive opplevelser til lands og vanns for grupper i Bodø og Lofoten, produsert turer for grupper og vært med som turleder.

Hun har reist mye rundt i verden, og trives veldig godt på reisefot.

– Nå jobber jeg som turleder igjen, og det er den beste jobben jeg kan tenke meg! Jeg kan ikke velge en favorittdestinasjon, men Middelhavslandene, USA, Karibia og Lofoten – er nok stedene jeg har likt best å besøke, sier hun.

Det sosiale samholdet når man reiser som gruppe, opplevelsene som man deler og det å være med å gjøre reisen trygg og hyggelig for andre er det som trigger og motiverer henne.

– Jeg er veldig glad i mennesker og synes noe av det beste med å være turleder er alle menneskemøtene. Gode samtaler, å utveksle erfaringer og opplevelser er alltid både lærerikt og hyggelig. Som turleder er det viktig å være i forkant og å finne løsninger på ting som kan oppstå – ingen dag er lik, og man vet aldri hva som venter rundt neste sving – dette kan være både utfordrende og spennende – og midt i blinken for meg.

Bli med May Liss på tur

Mars 2021

April 2021

Mai 2021

Juni 2021

August 2021

September 2021

Oktober 2021

Februar 2022