På oppdagelsesferd i eget land

Norgesferie

Typiske norske gamle trehus med grastak nær Sunnylvsfjorden og berømte syv søstre fosser, Vestlandet.

Reiser i Norge

På oppdagelsesferd i eget land

Vår sjarmerende base i Sogn, naturskjønne Lofoten, eventyrene fra Telemarks indre, vår gourmet-tur til Valdres eller kanskje sommerferie på Svalbard med sin unike arktiske natur - velkommen på oppdagelsesferd i eget land med Escape!

Aktiv ferie i Norge

Aktive eventyrreiser: Fotturer, kajakkpadling, yoga, seiling, ski og sykkel

Landet vårt er skapt for aktivitet! Du kan vandre, sykle, seile eller padle med oss på kryss og tvers av Norge, vi har turer for alle aktivitetsnivåer.

Reiser til Svalbard

Arktisk og eksotisk

Hvis du reiser til Svalbard venter et ekte arktisk eventyr med isbreer, tundra, ville fjell og et dyreliv det knapt finnes maken til. Vi kan ta deg med til øygruppen med fly eller skip, og du kan oppleve alt den har å by på til fots, til sjøs eller på snøscooter.

Firmareiser i Norge

Det viktigste er ikke hvor langt man må reise, men følelsen av å være et nytt sted! Norge har mange flotte reisemål å lokke med, og selv den mest kresne og verdensvante reisende vil kunne glede seg over mulighetene. Escape har et enormt nettverk i Norge, og vi vil gjerne vise dere noe nytt. Bli med på tur!

Norgesturer med Carpe Diem

Carpe Diem er turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Hos oss får du spennende Norges-turer, godt reisefølge og en engasjert, sosial og kunnskapsrik reiseleder med på kjøpet

Skreddersydde turer i Norge

Vi skreddersyr din drømmereise fra Svalbard i nord til Hvaler i sør, fra store natur- og kulturopplevelser til toppturer på ski. Familieferien, jenteturen eller generasjonsreisen er i trygge hender hos oss.

Her finner du alle gruppeturene våre i Norge

Juli 2023

August 2023

Kvinne på fottur om sommeren med vann og fjell i bakgrunnen

Valdres og Jotunheimen – fjellturer og gourmet

Avreise 06.08.2023 / 5 dager

Ledige plasser

Priser fra 9.390,-

Til fjells! Det er der lufta er frisk, mose dekker stien året rundt og du kan holde en meter avstand fra alt. Eller hold hundre meters avstand. Tusen meter! Med et bakteppe av snødekte tinder og myrull vil du ikke bare kunne nyte den storslagne naturen, men også et matfat av de helt sjeldne – selv i norsk målestokk.

Mye god mat inkludert // Trivelig vertskap og fantastisk turterreng // Gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester

Støtt Brygge med kyst og båthus

Helgelandskysten - Opplevelser i havgapet

Avreise 16.08.2023 / 6 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 18.250,-

Øya Støtt er lokalisert helt nord på Helgelandskysten – som vi tør påstå er verdens vakreste kyst. Bli med oss nordover – og sjekk inn på Støtt Brygge. Dette er den perfekte basen for en opplevelsesrik uke: her møter du et meget godt kjøkken, herskapelig overnatting og et personlig vertskap med tilstedeværelse hele tiden.

Opplev også Myken og Svartisen // Innholdsrikt program med mye inkludert // Fantastisk mat av lokale råvarer

Dekket bord med lekker salat og hvitvin.

Smaken av Valdres

Avreise 20.08.2023 / 4 dager

Ledige plasser

Priser fra 8.390,-

Flere retters gourmetmiddager, rømmegrøt, rakfisk (vi er tross alt i Valdres!), øl brygget i samspill med de underjordiske - er ikke dette smaken av Norge, så vet ikke vi! Bli med oss til Valdres og Jotunheimen i sommer, og opplev lokale mattradisjoner, gjestfrihet, lokal kultur og håndverk - og gourmetmat!

Mye god mat inkludert // Trivelig vertskap // Gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester

På vandring i fjellet på en strålende solskinnsdag

Fotturer og nasjonalromantikk i Sogn

Avreise 20.08.2023 / 5 dager

Ledige plasser

Priser fra 8.250,-

Innerst i Sognefjorden ligger Nes Gard, og vi er så glade for å kunne tilby dette stedet til gjestene våre. Gården ligger nær de tre nasjonalparkene Breheimen, Jostedalen og Jotunheimen, så bedre utgangspunkt for fotturer i Norge skal du lete lenge etter! På Nes gard er det trivelig vertskap, kortreist mat og god stemning. Godt å slappe av her etter flotte fotturer i natur som vel må være noe av det vakreste Norge har å by på.

  • Vakre omgivelser rundt Nes Gard

    Nes gard
    Lokalt vertskap

Helpensjon // Nes Gard er en favoritt blant gjestene våre

Matpause i fjellene

Fottur på Svalbard – et arktisk eventyr

Avreise 24.08.2023 / 6 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 24.330,-

Tenk å sitte på den arktiske tundraen med en god nistepakke mens du hører på spennende historier om isbjørn – og det midt i sommerferien. Opplev det spesielle sommerlyset, den nakne naturen og det livlige dyrelivet med polarrev, reinsdyr – og kanskje isbjørn? Du kommer ikke til å savne Syden!

  • KKB bilde

    Kari Kristine Berger
    Reiseleder

Alle aktiviteter og de fleste måltider er inkludert

September 2023

August 2024