På oppdagelsesferd i eget land

Norgesferie

Typiske norske gamle trehus med grastak nær Sunnylvsfjorden og berømte syv søstre fosser, Vestlandet.

Reiser i Norge

På oppdagelsesferd i eget land

Vår sjarmerende base i Sogn, naturskjønne Lofoten, eventyrene fra Telemarks indre, vår gourmet-tur til Valdres eller kanskje sommerferie på Svalbard med sin unike arktiske natur - velkommen på oppdagelsesferd i eget land med Escape!

Norgesferie fra en ny vinkel

Mat- og vinreiser i Norge

Aktiv ferie i Norge

Aktive eventyrreiser: Fotturer, kajakkpadling, yoga, seiling, ski og sykkel

Landet vårt er skapt for aktivitet! Du kan vandre, sykle, seile eller padle med oss på kryss og tvers av Norge, vi har turer for alle aktivitetsnivåer.

Aktive eventyrreiser i Norge

Reiser til Svalbard

Arktisk og eksotisk

Hvis du reiser til Svalbard venter et ekte arktisk eventyr med isbreer, tundra, ville fjell og et dyreliv det knapt finnes maken til. Vi kan ta deg med til øygruppen med fly eller skip, og du kan oppleve alt den har å by på til fots, til sjøs eller på snøscooter.

Firmareiser i Norge

Det viktigste er ikke hvor langt man må reise, men følelsen av å være et nytt sted! Norge har mange flotte reisemål å lokke med, og selv den mest kresne og verdensvante reisende vil kunne glede seg over mulighetene. Escape har et enormt nettverk i Norge, og vi vil gjerne vise dere noe nytt. Bli med på tur!

Norgesturer med Carpe Diem

Carpe Diem er turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Hos oss får du spennende Norges-turer, godt reisefølge og en engasjert, sosial og kunnskapsrik reiseleder med på kjøpet

Skreddersydde turer i Norge

Vi skreddersyr din drømmereise fra Svalbard i nord til Hvaler i sør, fra store natur- og kulturopplevelser til toppturer på ski. Familieferien, jenteturen eller generasjonsreisen er i trygge hender hos oss.

Her finner du alle gruppeturene våre i Norge

Desember 2022

Januar 2023

Februar 2023

Mars 2023

April 2023