Heidi Nyland

Heidi nyland escape travel
Idyllisk strand i Okinawa, Japan

Heidi har jobbet i reiseliv siden 1999; først i flyselskap (Braathens og Norwegian), deretter 8 år i Fred. Olsen, billettkontor, salg av forretningsreiser og cruise.
Hun føler seg heldig som har hatt så mange flotte reiseopplevelser, og synes det er vanskelig å velge en favoritt. Heidi sine ferieturene har ofte gått til destinasjoner hvor det er varmt, og gode dykkemuligheter!
Men, en reise hun ser tilbake på med stor glede var ekspedisjonscruiset i Stillehavet fra Papete til Samoa. Kun 50 personer om bord og turen gikk til små avsidesliggende øyer hvor de ble ønsket velkommen med sang og dans.

Ellers vil Heidi fremheve alle de gode reiseminner fra kanal og elvecruisene hun har deltatt på etter at hun startet opp i Escape Travel. En av hennes favoritter er Rhônedalen, som etter hennes mening har «alt»; vakkert landskap, hyggelige byer og interessant historie. Dette elvecruiset har etter hvert også blitt veldig populært blant Escapes gjester.
Loire-elven og kanalcruiset i Champagne er to anbefalinger for de som ønsker å seile på litt mindre besøkte vannveier.

Når det gjelder mindre besøkte steder har nok Hviterussland en spesiell plass i hennes hjerte. Landet er en del av Europa men likevel veldig annerledes, hvor det å ta vare på gamle tradisjoner er viktig, de har et landskap veldig forskjellig fra vårt, og gjestfriheten blir man bare varm om hjertet av!