Johan Strandqvist

Johan strandqvist

Selv om Johan ville bli profesjonell fotballspiller da han var liten, mener at det å jobbe med lag som skal på tur kan måle seg. Det er spennende mennesker som brenner for sport like mye som han, og ingen dager er like. "På vei til kontoret får du plutselig forespørsel om å chartre et fly for et landslag som må reise i ettermiddag, eller så kommer det inn en forespørsel fra et selskap med 100 personer som vil reise til Barcelona. Det er fantastisk å få løse logistikk og sørge for at de reisende blir tatt vare på."

Å reise til Europas storbyer og utforske kultur, historie, mat og drikke er noe av beste med reisning for Johan. Han prøver alltid finne nye reisemål når han reiser privat, men en by han returnerer til gang på gang er London. Her finner han alltid en ny spennende pub å besøke, en konsert å oppleve, en fotballkamp å glede seg over og så mye mer.

Dersom Johan skulle skape en drømmetur for seg selv, så ville han ha lagt opp til å se så mange fotballkamper som mulig i England på en uke, gjerne både Premier League, Championship, League One, League Two og Champions League. Han ville tatt med sine tre fotballgale sønner, og mener også at en avstikker til Glasgow for en kamp med Celtic også er på sin plass når de uansett er på tur.

I tillegg til å elske fotball, og han gjør virkelig det, så er han en ølkjenner, og han er alltid på utkikk etter å prøve nye sorter. "Når jeg er på reisefot er det utvalget av gode puber som bestemmer hvor jeg bestiller overnatting. Min kone har sluttet å tro at det er en tilfeldighet at Krakows beste pub ligger i samme gate som hotellet vi bor på..."

Hva ville du bli da du var liten? Profesjonell fotball, alle vil vel det?

Johan sine 3 tips til våre reisende:

  • Våg å prøve nye reisemål, det er berikende å oppleve nye kulturer
  • Les deg opp på reisemålet før avreise, det er også en del av reisen og gjør opplevelsen bedre på stedet
  • Nyt lokal mat og drikke mens du er på tur