Uniworld La Venezia

Elvecruise

Publisert: 26. juli 2019

10 gode grunner til å dra på elvecruise

Mange av våre gjester drar på elvecruise igjen og igjen. Vil du også bli bitt av basillen?

Med elvecruise på kryss og tvers i Europa og mange spennende eksotiske elvecruise, er vi stolte over å være Norges største og ledende elvecruisearrangør. Håper våre 10 gode grunner frister deg også til å prøve et elvecruise:

1. Både avslapping og opplevelser

Du kan sitte på dekk mens vakker natur, vingårder, slott, templer, dyreliv og dagligliv langs elva glir forbi, så kan du gå ut og utforske når båten legger til kai. På elvecruise er det fin balanse mellom nytelse og aktiviteter.

2. Rett i hjertet

Elvecruisene tar deg til hjertet av landet og byene du besøker. Hva med å gli rett inn i sentrum av Wien eller Budapest? Har du spaserskoene på, trenger du bare stige i land – så er du klar for en tur i byen.

Cabine03 deux lits separes pont superieur MS Renoir Seine Croisieuropec Gregory Gerault 1920x1282

Opplev noen av Europas vakreste byer – gjerne mens du nyter utsikten fra senga.

3. God tid til egne eventyr

Du velger selv om du vil være med på organiserte utflukter eller oppdage byene på egen hånd. Vil du bruke dagen på å rusle i butikker, museer eller nyte folkelivet på fortausrestaurant, gjør du selvsagt det!

4. Du trenger bare å pakke kofferten én gang

Det er utrolig deilig å ha med hotellet! Du kan reise gjennom flere land, oppleve mange byer – men hver kveld kommer du tilbake til din faste lugar. Ikke noe stress med å pakke opp og ned og dra rundt med bagasjen.

5. Lugar med utsikt

Alle lugarer har vindu, eget bad og noen ganger fransk balkong. Noen skip har også balkong med mulighet for å sitte ute. Så vil du være litt helt for deg selv, kan du nyte seilingen fra lugaren din uten å gå glipp av noe.

6. Små, hyggelige skip

De fleste elvecruiseskipene har 100-170 passasjerer, så her er det mer intim stemning enn på store cruiseskip – og lett å bli kjent med folk.

7. Underholdning om bord

Dans, musikkquiz, show, folklore, foredrag – det skjer hele tiden noe spennende ombord, og elvecruise er alt annet enn kjedelig!

8. Lokale smaker og kultur

Både mat og underholdning gjenspeiler ofte den lokale kulturen. Spis knackwurst og drikk lokalt øl når du cruiser forbi slott i Tyskland, drikk rødvin i Bordeaux, lær om portvin i Dourodalen eller kjør tuk-tuk i Kambodsja.

9. Mye inkludert

Alle måltider og underholdning ombord er inkludert. På en del cruise er også drikke til maten og utflukter inkludert. Som regel er det buffet til frokost og lunsj, og bordservering til middag.

10. Uformell kleskode

Her kan du gå rundt i komfortable fritidsklær, og husk for all del gode sko til utfluktene! Ta gjerne med et pent antrekk til kapteinens middag, men smokingen og gallakjolen kan bli hjemme.