Eksklusive skip med høy servicefaktor

AmaWaterways

Lugar på Ama Waterways.

Cruisene er like uforglemmelige som stedene du besøker underveis. Champagnefrokost, kulinariske høydepunkter, luksuriøse omgivelser og en besetning som yter en imponerende service. Helt klart et elvecruise for deg som er livsnyter på høyt nivå.

AmaWaterways ble grunnlagt i 2002. Siden da har rederiet mottatt flere utmerkelser for både kvalitet og service. Det amerikanske rederiet har de siste årene bygget sytten elegante søsterskip i luksusklassen.

Elvene du kan velge mellom er Rhinen, Donau, Rhônen, Seinen, Douro, Mosel og Main, Chobe-elven i Botswana, Mekong i Vietnam og Kambodsja og Magdalena-elven i Colombia.

Skipene er forholdsvis små med cirka 150 passasjerer, noe som skaper en intim og hyggelig atmosfære. Det meste er inkludert hos AmaWaterways – som champagnefrokost, alle måltider, håndplukkede viner til lunsj og middag, underholdning om bord, utlån av sykler og internett på lugaren. I tillegg er de fleste utflukter inkludert. Alle skipene har skjønnhetssalong, massør samt treningsstudio og jacuzzi.
De nyeste skipene har svømmebasseng med bar på soldekk.

Video fra ulike elvecruise med AMA Waterways: