Cruise Commerce

Cruise Commerce er et selskap basert i Nederland med en flåte på over 30 skip.
Escape Travel samarbeider med selskapet på elvene Donau, Rhinen og Mosel, og kan tilby våre gjester et stort og variert cruise program.
Teamet vi jobber med kjenner meget godt det europeiske elvecruise markedet og har over 15 års erfaring innen operasjonell håndtering samt om bord- og land service.

Under finner du mer informasjon om skipene vi i dag benytter, og samtlige elvecruise avganger vi har med selskapet.

God fornøyelse!

Rangert 4plus stjerner

MS River Governess

Byggeår 2009 (renoveres hvert år)
Lengde 110 m
Antall dekk 3
Antall lugarer 69
Passasjerer 138
Elv Donau

Et lekkert førsteklasseskip med tre lugardekk og et innbydende soldekk med 360-graders utsikt, sittegrupper og solsenger. Alle lugarene er utvendige med fransk balkong eller vindu.

Om bord finnes restaurant, lounge med bar, en ekstra salong bak på skipet, resepsjon, trimrom og gratis Wi-Fi. Rikholdig buffèt til frokost og lunsj, mens middagen serveres ved bordet. I salongen serveres «afternoon tea» med kaffe/te og kaker hver ettermiddag, samt en liten snacks hver kveld. Det er levende musikk og dans i salongen hver kveld!

Rangert 4minus stjerner

MS Bellejour

Byggeår 2004
Lengde 127 m
Antall dekk 3
Antall lugarer 90
Passasjerer 180
Elv Donau

LUGARER
Romslige lugarer (15 m2) med lys og komfortabel design. Alle lugarene på øvre og midtdekk har fransk balkong. Hver lugar er utstyrt med to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng, klimaanlegg/varmesystem, garderobe/skap, TV, interntelefon, hårføner og safe på rommet.

FASILITETER OM BORD
Restaurant med gulv-til-tak-vinduer og salong med panoramavinduer og bar. Innbydende resepsjon og lobbyområde og et soldekk med 360-graders utsikt, sittegrupper og solsenger. Skipet har også et trimrom og gratis Wi-Fi.

Reisekalender

Ingen avreiser funnet. Vår komplette reisekalender finner du her