5* eleganse på Mekong

Lotus Cruises

Hvem er Lotus Cruises?
Lotus er en vakker vannplante som vokser i tøffe forhold nedsenket i gjørmete farvann, men kjemper seg gang på gang til overflaten for å åpne seg for verden i all sin fargeprakt.
Navnet Lotus Cruises passer derfor veldig godt til denne familiebedriften, som startet i det små og har jobbet seg oppover fra å drive fergedrift og supply-båter, til nå smakfulle og delikate elvecruiseskip. Med base – og hjerte – i varmeste Vietnam, er få like godt stilt som dem til å vise deg hva som gjør Sørøst-Asia til en av verdens mest spennende områder.

Mekong

Med deres to skip; Mekong Navigator og Mekong Jewel, kan Escape tilby elvecruise på eksotiske Mekong for både for grupper med reiseleder og individuelle cruise på egenhånd.
På denne siden finner du turforslag for begge deler.

Velkommen til en eksotisk opplevelse!

Høydepunkter om Lotus Cruises

Cruise-tips for deg som ønsker å reise på egenhånd

Se de lekre skipene

Rangert 5 stjerner

RV Mekong Navigator

Rederi Lotus Cruises
Byggeår
2014
Antall dekk
3
Antall passasjerer
60

Delikat førsteklasseskip med høy standard. Skipet er innredet i en elegant kolonistil, kombinert med lokale materialer og møbler. Om bord er det restaurant, salong med bar, trimrom, spa og en liten butikk. På skipets soldekk er det solsenger og sittegrupper. Gratis Wi-Fi om bord (forbehold om dekning).

Skipet har totalt 34 romslige og delikate lugarer/suiter (24-54 m²), alle utvendige.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Oktober 2024

Januar 2025