Lotus Cruises

Lugar på nedre dekk med tregulv, dobbeltseng, sittegruppe. Foto.

Med base – og hjerte – i varmeste Vietnam, er få like godt stilt som Lotus Cruises til å vise deg hva som gjør Sørøst-Asia til en av verdens mest spennende områder. Rederiet er brennende opptatt av lokalsamfunnene de viser frem til sine gjester. Gjennom bærekraftprosjekter bidrar de til å skape gode forhold for menneskene som bor langs Mekong, samtidig som de også sørger for at din opplevelse av å være på cruise forblir nær og tett på områdene du reiser gjennom.

Lotus er en blomstrende vannplante som vokser i tøffe forhold nedsenket i gjørmete farvann, men kjemper seg gang på gang til overflaten for å åpne seg for verden i all sin fargeprakt. Navnet Lotus Cruises passer derfor veldig godt til denne familiebedriften, som startet i det små og har jobbet seg oppover fra å drive fergedrift og supply-båter, til nå smakfulle og delikate elvecruiseskip.

Selv om Lotus Cruises har vokst seg store, glemmer de ikke hvor de kommer fra og bidrar til at samfunnet rundt dem også skal blomstre og ser alltid etter måter å gi noe tilbake. Ett av rederiets hotellsjefer er et "Lotus-emblem". Fra å være gatebarn i Kambodsja, hjalp PSE (Pour un Sourire d'Enfant) – en veldedig organisasjon støttet av Lotus Cruises – Kanika til å komme seg ut av nød og fattigdom. Hun fikk opplæring og er i dag et stolt medlem av Lotus-mannskapet.
På en av landutfluktene langs Mekong besøker vi en skole i en av de fattigste landsbyene i Kambodsja, hvor lærerne inspirerer barn til å lære engelsk fra ung alder og bygge drømmer; drømmen om å unnslippe fattigdom og bli en "Lotus".

Lotus Cruises var faktisk det første private familieeide selskapet i Vietnam som både bygger og driver elvecruise i verdensklasse på Mekong, elven som forbinder Vietnam og Kambodsja.

Skipene Mekong Navigator og Mekong Jewel er blant de flotteste på noen elv. De innbyr til private stunder for deg og reisefølget, men også behagelige fellesområder der dere kan nyte det beste fra både lokalt og internasjonalt kjøkkenet.

Februar 2021

Oktober 2021

November 2021

Februar 2022

November 2022