Elvecruise av ypperste klasse

Riverside Luxury Cruises

Riverside Luxury Cruises tilbyr elvecruise i Europa – av aller ypperste klasse! Rederiets tre luksuriøse skip seiler på Rhône, Rhinen og Donau, og det er kun suiter om bord (de største er over 80 m2), butlerservice og selvsagt et førsteklasses kjøkken.

Det er fri bordsetning, og mange bord for to. Du får helpensjon om bord, og du kan også velge Premium all inclusive (helpensjon inkl.drikke) eller Premium all inlusive med utflukter. Utfluktene foregår i mindre grupper (15-20 personer per guide), og er du interssert i historie, kunst, natur eller arkitektur, er det masse å velge i.

Seilingsrutene varierer fra 3 til 14 dager. De korte cruisene er perfekt for de som ønsker å prøve et elvecruise, men tenker at en uke er for mye.

Riverside tilbyr:

Fra land og hav til elvene – en familiehistorie

Historien til Riverside Luxury Cruises startet med at forretningsmannen Theo Gerlach fra Hamburg bygget sitt første hotell fordi ingen andre hoteller oppfylte kravene hans til design, mat og service.

Én ble til både to og tre hoteller, og i dag består Seaside Collection av 12 hoteller som eies og drives av Gregor og Anouchka Gerlach. Som innbyggere i Hamburg har de et nært forhold til vannet og skip, i tillegg til hoteller i byer og ved havet, tilbyr de nå «flytende hoteller» på Europas elver.

MS Mozart

Riverside mozart deck bar 0144

MS Mozart

Rederi: Riverside Luxury Cruises
Byggeår: 1987 totalrenovert i 2016
Lengde/bredde: 120/23 m
Antall dekk: 4 – Harmony, Seahorse, Riverside ( restauranter og barer) og Vista dekk (soldekk)
Passasjerer: 162
Ansatte ombord: 82

Lekkert luksuriøst skip med hele 5 restauranter/spisesteder (inkludert "Vintage room" som tar 12 gjester er mot tilleggsbetaling), 2 barer, salong med foredrag og kveldsunderholdning. "Connoisseur's club" hvor du kan nyte en sigar og avec.
Soldekk med komfortabel solstoler, hyggelig overbygget lounge-område utendørs, bar og grill. Velværeområde med boblebad, motstrøms basseng, badstue og dampbadstu. Det er også frisør og mulig å få spabehandlinger ombord (mot ekstra kostnad).

Treningsstudio med Technogym apparater, gå/løpebane på dekk, gåstaver og sykler til utlån.

Heis fra dekk 1 til 3.

Lugar: Alle 81 suiter ligger på Harmony og Seahorse dekk, og har butlertjeneste. Alle suiter er utvendige og har dobbelt seng som kan gjøres om til to enkle senger, eksklusivt sengetøy, espresso/kaffemaskin, sofa eller lenestol, flatskjerm TV og safe . Badet har regndusj, hårføner, badekåper og slippers.