Førsteklasses skip

MS VIVA Gloria

MS Viva Gloria
Ms Viva Gloria

MS VIVA Gloria

Rederi VIVA Cruises

Standard 4* førsteklasses skip
Byggeår 2005 - renovert 2023
Lengde: 110 m
Antall dekk: 3 – Øvre dekk, mellomdekk og nedre dekk + soldekk
Passasjerer: 152

Førsteklasses skip med fasiliteter som: VIVA All-Inclusive (mat og drikke inkludert), restaurant "Riverside" med fleksible spisetider og fritt valg av seter, Viva`s bistro som et alternativ til hovedrestauranten med klassiske retter. Fransk vinbar "Vino Vino" på øvre dekk, salong, resepsjon, suvenirbutikk. Soldekk med solstoler. Det er heis mellom mellomdekket og øvre dekk (6 trinn til nedre dekk og 12 til soldekk). Et antall sykler er tilgjengelig om bord for utlån. Velværeområde med dampbad og badstue og boblebad.

Lugar: Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj, toalett og produkter fra RITUALS® (eller lign.). Hårføner, telefon, flatskjerm, klimaanlegg, inkludert minibar (som fylles daglig), Nespresso®-maskin, gjenbruksflaske til bruk på tur (kan fylle med vann med og uten bobler fra skipet), og safe.

På VIVA Gloria kan du velge mellom ulike lugardekk

Juniorsuite på øvre og midtdekk

Juniorsuitene på øvre og midtdekk (17 m²) har fransk balkong og ligger fremst i skipet.

Fasiliteter for øvrig er: Lenestol, garderobe, to senger som kan settes sammen til en dobbelt, flatskjerm, klimaanlegg, intern telefon, safe, minibar(fylles daglig), musserende vin på rommet ved innsjekk, Nespresso® kaffemaskin, lekkert bad med dusj/WC og hårføner, baderomsprodukter fra RITUALS® eller lignende. Wifi på rommet, enkel bagasjeoppbevaring under sengen.

Dobbeltlugar øvre- og midtdekk

Lugarene på øvre dekk (Diamond dekk) og midtdekk (Ruby dekk) har fransk balkong og er på 14 m².

Lugarene har flat-TV, inkludert minibar med øl og mineralvann som etterfylles daglig, toalettartikler fra RITUALS® (eller lignende), hårføner, klimaanlegg, dusj og toalett. Det er heisforbindelse til lounge og restaurant. Til soldekk og nedre dekk er det noen trappetrinn.

Dobbeltlugar nedre dekk

Lugarene på nedre dekk (Emerald dekk) er på 14 m² og har mindre vinduer som ikke kan åpnes.

Lugarene har flat-TV, inkludert minibar med øl og mineralvann som etterfylles daglig, toalettartikler fra RITUALS® (eller lignende), hårføner, klimaanlegg, dusj og toalett. Det er 6 trinn opp til heisforbindelse med de andre skipsdekkene. Til soldekk er det noen trappetrinn.