Førsteklasses skip

MS VIVA Moments

Viva moments exterior 1

Rangert 5 stjerner

MS VIVA Moments

Rederi VIVA Cruises
Byggeår 2018
Lengde 135 m
Antall dekk 3
Passasjerer 176

Når du reiser med MS VIVA MOMENTS har du en opplevelse i vente. Dette er et førsteklasses skip med det meste inkludert om bord. Her ønskes du velkommen med musserende vin på cabinen. Alle måltider inkludert med frokost buffet, lunsj, middag (gourmet meny) og snacks. En gang pr. tur er det også inkludert servering av søte og velsmakende delikatesser som for eksempel: Scones, sandwiches, cupcakes, sjokolade, makroner og assortert te. Minibar på lugaren og I barens åpningstid er det inkludert drikke med og uten alkohol fra en utvalgt barmeny.

Om bord i skipet er det restaurant, lounge med bar og dansegulv, resepsjon og suvenirbutikk. Soldekk med solstoler, Jacuzzi og liten golfgreen. Heis fra midtre dekk til øvre dekk. Det er 16 sykler til utlåns om bord uten ekstra kostnad. Helseavdeling med dampbad og badstue, treningsrom med tredemølle, spinningsykkel og vekter.

Lugar: Skipet har 88 delikate og lyse lugarer. Alle lugarene er utvendige og har baderom med dusj, toalett, flat-TV, all-inklusive minibar, toalettartikler fra RITUALS® (eller lignende), hårføner og klimaanlegg.

På VIVA Moments kan du velge mellom ulike lugardekk

Viva moments cabin balcony suite sud 2

Suite øvre dekk

Suitene på øvre dekk (Diamond dekk) har balkong og er på 24 m². Lugarene har flat-TV, minibar, toalettartikler fra RITUALS® (eller lignende), hårføner, klimaanlegg, dusj og toalett.

Viva Moments

Lugar øvre og midtre dekk

Lugarene på øvre dekk (Diamond dekk) og midtdekk (Ruby dekk) har fransk balkong og er på 16 m². Lugarene har flat-TV, inkludert minibar med øl og mineralvann som etterfylles daglig, toalettartikler fra RITUALS® (eller lignende), hårføner, klimaanlegg, dusj og toalett.

Viva moments cabin with window 2bs 2

Lugar nedre dekk


Lugar på nedre dekk (Emerald dekk) er på 16 m² og har vinduer som ikke kan åpnes. Lugarene har flat-TV, minibar, toalettartikler fra RITUALS® (eller lignende), hårføner, klimaanlegg, dusj og toalett.