Tyrkia

Verdensarvkultur der øst og vest møtes

Mange nordmenn drar på ferie til Tyrkia for å nyte sol, sommer og de idylliske hvite sandstrendene langs kysten. Men det mangfoldige landet der Europa og Asia møtes har langt mer å by på enn azurblått hav med, flotte strandpromenader og behagelig middelhavsklima.

Tyrkias største by, Istanbul, er et skattkammer av interessant historie, mektige palasser, eksotiske matgleder, vakre kirker og fargerike basarer. På landsbygda og i nasjonalparkene kan du oppleve storslagen natur, spennende arkitektoniske perler og utforske eldgamle greske og romerske byer.

Våre turer i Tyrkia

Våre turer i Tyrkia

April 2024

September 2024

Nyhet!
Kvinne som ser på fargerike luftballonger som flyr over dalen ved Cappadocia, Tyrkia. Vulkanske fjell i Goreme nasjonalpark.

Fottur i Kappadokia

Avreise 16.09.2024 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 29.490,-

Kappadokia er ikke annet enn magisk med sine helt unike og uforståelige fjellformasjoner - og om du vil oppleve alt dette fra fugleperspektiv, har du også muligheten til det på en makeløs luftballongferd i soloppgang. Kontrastene i Tyrkia blir ekstra store når vi også besøker det myldrende bylivet i fargerike Istanbul. Bli med på vandring i det eventyrlige Kappadokia og spennende oppdagelsesferd i Istanbul!

To netter i Istanbul // De kjente "fairy chimneys” i Love Valley // Kaymakli - et underjordisk bysamfunn // Eventyrlige fotturer // Helpensjon

MATKURS MED VIDAR BERGUM
Tyrkisk te i Istanbul.

Smaken av Istanbul med Vidar Bergum

Avreise 17.09.2024 / 6 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 27.980,-

Bli med matskribent og forfatter Vidar Bergum på jakt etter de genuine smakene av Tyrkia. Dette er reisen for deg som er en eventyrer på kjøkkenet og matbutikken! Vi blir kjent med kulturen og smaken av den nære Østen som gjør Istanbul og Bosporos-regionen til et så uimotståelig sted å besøke for matglade reisende.

Kulturen og smaken av den nære Østen // Fargerikt og eksotisk // Nesten alt inkludert

Cruise & fly
Copy of NCL Santorini Greece

Cruise til de greske øyer og Istanbul med Norwegian Getaway

Avreise 19.09.2024 / 11 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 24.985,-

Forleng sommeren med dette 10 netters cruiset fra Athen, som inkluderer de greske øyer og en overnatting i Istanbul.

Oktober 2024