Gunhild Vaardal-Lunde

Portrett av kvinne
Uklart sykkel på en strandpromenade med solnedgang over Gdansk-bukta.

Gunhild er en erfaren reiseleder og har reist over store deler av verden. Gjennom årene i yrkeslivet har hun vært bedriftsrådgiver med erfaring fra data, bank - og hun har også vært med på etableringen av De Historiske Hotell.

Reiselysten har alltid vært der, og Gunhild elsker å reise. Dette har blant annet ført henne til Australia, Japan, India, Amerika, flere land i Balkan og de fleste land i Europa. Hun lurer på om reiselysten er et medfødt gen fra hennes far. Han reiste alene gjennom Himalaya og har skrevet boken «Over verdens tak». Gjennom reiser og utfordringer blir man forekommende og oppmerksom, noe som også gjør at man setter pris på livet.

Gunhild er sporty, energisk, smilende og imøtekommende. Hun er inkluderende overfor alle og jobber for en god gruppedynamikk. Ellers tar hun gjerne sykkelen eller føttene fatt på tur og er interessert i nye opplevelser og sine medmennesker. Ikke noe problem er for stort. Hun tar godt vare på gjestene og ønsker er at de skal få like mye glede av turen som hun selv.

Bli med Gunhild på tur

Oktober 2024

November 2024