Gunnar Skjolden

Gunnar skjolden
Kandy, Sri Lanka

Gunnar har reist verden på kryss og tvers i årevis, og han mener bestemt at han har verdens beste jobb! Reiseeventyret til Gunnar begynte i Israel, da han kom dit som ung teologistudent. Der jobbet han i kibbutz mens han lærte hebraisk, og haiket rundt i landet i helgene. Da var det gjort – Gunnar bega seg videre ut i verden.

Det ble ingen prestekrage på Gunnar, men det ble "loffing" gjennom Midt-Østen – Syria, Iran og Afghanistan. Han har bodd i husbåt oppunder Himalaya, overvintret i Kathmandu og på Bali, danset med nord-koreanerne i Pyongyang, utforsket øyene i Stillehavet, latt seg imponere av armenernes kirkesang og krysset en kinesisk ørken – for å nevne noe... Gunnar er en verdensmann!

Under mottoet «små grupper, store eventyr» tar Gunnar med våre gjester til land og steder utenfor allfarvei. Med andre ord eventyrlige opplevelser i en liten, dynamisk og trygg gruppe. Gunnars skreddersydde turer er store opplevelser utenom det vanlige!

Vi spurte hva han setter mest pris på i jobben som reiseleder: – Jeg lærte en gang at det hebraiske ordet for guide, madrikh, betyr «lærer på veien». Jeg er ikke guide, men likevel: Når jeg får lov til å formidle reiseglede og kunnskap i møte mellom gjestene og lokale folk og samfunn, da har jeg det godt!

Bli med på tur med Gunnar

April 2021

Mai 2021

Juni 2021

August 2021

Desember 2021