Gunnar Skjolden

Img 9767 kopi
Kandy, Sri Lanka

Gunnar har reist verden på kryss og tvers i årevis, og han mener bestemt at han har verdens beste jobb! Reiseeventyret til Gunnar begynte i Israel, da han kom dit som ung teologistudent. Der jobbet han i kibbutz mens han lærte hebraisk, og haiket rundt i landet i helgene. Da var det gjort – Gunnar bega seg videre ut i verden.

Det ble ingen prestekrage på Gunnar, men det ble "loffing" gjennom Midt-Østen – Syria, Iran og Afghanistan. Han har bodd i husbåt oppunder Himalaya, overvintret i Kathmandu og på Bali, danset med nord-koreanerne i Pyongyang, utforsket øyene i Stillehavet, latt seg imponere av armenernes kirkesang og krysset en kinesisk ørken – for å nevne noe... Gunnar er en verdensmann!

Under mottoet «små grupper, store eventyr» tar Gunnar med våre gjester til land og steder utenfor allfarvei. Med andre ord eventyrlige opplevelser i en liten, dynamisk og trygg gruppe. Gunnars skreddersydde turer er store opplevelser utenom det vanlige!

Vi spurte hva han setter mest pris på i jobben som reiseleder: – Jeg lærte en gang at det hebraiske ordet for guide, madrikh, betyr «lærer på veien». Jeg er ikke guide, men likevel: Når jeg får lov til å formidle reiseglede og kunnskap i møte mellom gjestene og lokale folk og samfunn, da har jeg det godt!

Velkommen til Gunnars reiseverden

Se flere innlegg på Escapes reiseblogg her

Bli med på tur med Gunnar

Juli 2024

September 2024

November 2024