Gunnhild Bjørnsti

Bjornsti
Foto av rødvin som helles i glass fra flaske foran uskarp bakgrunn på en vingård rett før høsting, med en hengende gren av druer. Ved glassene ligge en kork og vintage korketrekker

Gunnhild Bjørnsti er livsstilsjournalist og skriver vinspalten i Tara magasin. Hun har vært med i alle utgaver fra Tara startet for 14 år siden og har formidlet vinkunnskap til kvinner i hele Norges land. Hun liker å formidle vinglede og holder vin- og champagnekurs for Taras lesere på Tara weekend to ganger årlig. Da kommer flere hundre kvinner sammen for å høre på foredrag og hygge seg sammen. Det å bidra til at alle har det koselig, ser Gunnhild på som en viktig oppgave.

Hun er også opptatt av vinturisme og har reist verden rundt og besøkt de fleste vinområder. Gunnhild liker å møte menneskene bak vinene, og vil lære hvordan vinmakerne tenker. Hun er utdannet sommelier fra Kulinarisk Akademi og ser på vin som kultur.

I tillegg til å skrive og formidle vinkunnskap, skriver Gunnhild om livsstil. Hun er engasjert i mange fagområder som parfyme hvor duft og ingredienser er viktig slik som i vinverdenen. Hun skriver også intervjuer med forfatter, klokkemakere, smykkedesignere og motedesignere. Gunnhild er en ekte livsnyter og gleder seg til hver dag.