Hoa My Hua

Kvinne i strikket genser.
Uidentifisert fisker sjekker garnene sine tidlig om morgenen på elven i Hoian, Vietnam

Hoa er opprinnelig fra Vietnam, men hun kom til Bergen som barn – og har bodd i Norge i over 40 år. Siden 1996 har hun jobbet som helsesekretær, og i 2020 begynte hun også å jobbe som reiseleder. Hoa har reist mye og sett store deler av verden, blant annet Bhutan, Nepal, Kilimanjaro, Japan, Taiwan, Malaysia, Kina, Singapore, Russland, De forente arabiske emirater, Cuba og flere europeiske land. Du er derfor i trygge hender når du er på tur med Hoa!

Hun kjenner spesielt godt til Vietnam, den vietnamesiske kulturen og snakker like godt vietnamesisk som norsk. Når du blir med Hoa på tur til Vietnam vil du få oppleve kontrastene mellom nord og sør, du blir kjent med nye mennesker, kultur og ikke minst gode mattradisjoner.

Hoa er også glad i norsk friluftsliv, og sitter i hovedstyret i Bergen Hordaland turlag. Hun er sommerturleder for Den Norske Turistforening og har god erfaring med å lede grupper. Hun liker toppturer og har besteget de fleste kjente norske fjelltopper. I 2021 fikk hun pris for årets turleder fra DNT Nærtur i Bergen Hordaland turlag.

Hoa er opptatt av at alle skal ha det bra og trives på tur. Hun sier at ingen turer er like, for sammen skal vi skape nye minner og nye opplevelser.

Bli med Hoa på tur:

September 2024