Vinkjenner og forfatter

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord 4 Agnete Brun2018 utsnitt
Champagnedrinker som helles på et brett

Ingvild Tennfjord er prisbelønnet journalist og Norges mest leste vinjournalist. Ukentlig når hun nær en million lesere gjennom sine vinspalter i Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad. Tennfjord er utdannet vinkelner og har Diploma fra Wine & Spirit Education Trust. Hun har utgitt åtte vinbøker, hvorav boken Skål! ble nominert til Brageprisen. Hun er en ettertraktet foredragsholder, og hennes humoristiske formidlingsevne bidrar til at hun når stadig nye publikumsgrupper med sin entusiasme for vin.

Velkommen med Escape og Ingvild Tennfjord til et nytt og annerledes vinreisekonsept. På disse reisene vil hun lose deg rett inn i hjertet av landets vinproduksjon. Vi besøker produsenter i toppklasse. Men viktigst av alt lover Ingvild å gjøre deg til en langt bedre vinsmaker. Hennes humoristiske og tilgjengelige stil har vunnet et stort publikum. Hun avslører sine beste smaketriks, lærer deg å forstå vin, gjenkjenne kvalitet og kanskje aller viktigst: finne dine personlige favoritter.

Rett før påske i år hadde vi en veldig hyggelig utgave av Escapes reisekafé med Ingvild Tennfjord. Ta gjerne en titt på opptaket og hør mer om både sider i Hardanger, dalfører i Piemonte.... og et helt spesielt pakketips!

Bli med Ingvild på tur

April 2022

Juni 2022