Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord 4 Agnete Brun2018 utsnitt
Fargerik fotografering av vakre modne blå druer hengende fra en vinranke klare til å bli plukket, med en vakker uskarp bakgrunn. Bakgrunnen er grønn og gul. Det er rikelig med rød druefrukt i vinrankene. Bildet er tatt i september før avlingene. Den konkrete vinrøde druen brukes til vinproduksjon, sunn mat, vegetarisk konsum, druegelé, druesaft, druepaier, brus med smak av drue og godteri. Frukthagen er klar for høsting. Bildets fokus er mot forgrunnen. Fruktene og plantene er perfekte for landbruksplakater og illustrasjoner. Blå drue kalles også rød drue, som rødvin er laget av. Det frodige løvet er grønt. Vegetarisk, vegansk og rå matfotografering. Grønn, brun, blå, gul og lilla farge på bildet. Fruktene er fra en stor og rik frukthage og de henger fra tregreinene.

Vinturer med Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord er prisbelønnet journalist og Norges mest leste vinjournalist. Ukentlig når hun nær en million lesere gjennom sine vinspalter i Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad. Tennfjord er utdannet vinkelner og har Diploma fra Wine & Spirit Education Trust. Hun har utgitt åtte vinbøker, hvorav boken Skål! ble nominert til Brageprisen. Hun er en ettertraktet foredragsholder, og hennes humoristiske formidlingsevne bidrar til at hun når stadig nye publikumsgrupper med sin entusiasme for vin.

Velkommen med Escape og Ingvild Tennfjord til et nytt og annerledes vinreisekonsept. På disse reisene vil hun lose deg rett inn i hjertet av landets vinproduksjon. Vi besøker produsenter i toppklasse. Men viktigst av alt lover Ingvild å gjøre deg til en langt bedre vinsmaker. Hennes humoristiske og tilgjengelige stil har vunnet et stort publikum. Hun avslører sine beste smaketriks, lærer deg å forstå vin, gjenkjenne kvalitet og kanskje aller viktigst: finne dine personlige favoritter.

Bli med Ingvild på vintur

September 2024

Oktober 2024