Jaye Smith

Jaye Farge 2
Edinburgh by fra Calton Hill.

Jaye Smith har jobbet i Escape Travel siden januar 2015.

Han har over 30 års erfaring fra reiselivsbransjen. Han har blant annet jobbet i NAF Reisebyrå, Ticket og i mange år har vært daglig leder i reisebyråer som har USA og Canada som hoved destinasjon.

Jaye Smith kommer opprinnelig fra Canada og hans store interesser er naturlig nok ishockey men også golf. Innenfor reiseliv er han lidenskapelig opptatt av hoteller. Han ligger alltid i forkant av hva som finnes der ute av spennende overnattingssteder med historie, sjarm og unike beliggenheter. "Den riktig valg av hotell for kunden er viktig del av en vellykket tur".

Jaye Smith er opptatt av å skape unike opplevelsesturer for våre bedriftskunder. Favorittreisemål er blant annet Edinburgh der han har arrangert en rekke reiser. Det beste ved Edinburgh er historien, arkitektur, ulike bydeler og at den er kompakt og enkelt å gå overalt. Han kjenner hvert gatehjørne og alle de «bortgjemte» stedene – favoritt pub for fish & chips og en «pint of bitter» heter Cafe Royal som ligger meget sentralt men allikevel vanskelig å snuble på.

Kontaktinformasjon:

+47 918 38 174

E-Post: jaye@escape.no