Nord-Amerika

Ikoniske storbyer og mektig natur

Denne herlige bufféten av et kontinent byr på en enorm variasjon av spektakulære naturopplevelser, storbygleder og et herlig underholdnings- og kulturtilbud.

Start gjerne en reise til Nord-Amerika i Los Angeles og få med deg glamorøse Hollywood og Beverly Hills. Dette området er også et glimrende utgangspunkt dersom du ønsker å dra på cruise til USA. New Orleans frister med sine fargerike festivaler og herlige jazzrytmer, mens du kan nyte de milelange strendene i Florida og Miami. Glem heller ikke å ta en bit av «the big apple» i New Yorke når du er på reise i USA. Den eventyrlystne kan oppleve den enorme kløften Grand Canyon, mektige Rocky Mountains og krokodillene i Everglades i sørøst.

I naturskjønne Canada kan du oppleve grizzlybjørner på nært hold ved Campbell River, dra på hvalsafari i spektakulære Horseshoe Bay, bli med på vinsmaking i naturskjønne omgivelser og se den verdenskjente hagen Butchart Gardens.

Enten du ønsker å utforske dette spennende kontinentet på egenhånd, bli med på et cruise eller en gruppereise med en erfaren reiseleder, vil du garantert skape minner for livet når du reiser på ferie til Nord-Amerika med Escape Travel!

Våre turer i Nord-Amerika