Rebekka Ask Nerhovde

Rebekka Yoga Ki 921x570
Solnedgang ved bredden av Det indiske hav, Bentota, Sri Lanka

Rebekka Ask Nerhovde ble introdusert for yoga under sin bachelor i sang, dans og teater fra Musikkteaterhøyskolen i 2010. Hun har idag fullført sin Yogalærerutdannelse i «Ashtanga Vinyasa Flow” og «Pust/Meditasjon/Yoga Nidre» fra Kranti Yoga i India, i tillegg til «Yin Yoga med Eteriske oljer, Massasje & Akupressure» med Ina Linn Løvdal i Norge.

Rebekka elsker variasjonen yoga bringer og underviser alle aldre fra 4-89 år. I Oslo har hun base på yogastudioet YogaKi, hvor hun blant annet har undervist “Yoga for Oslos Stiveste Menn”, “SlowFlow”, “Vinyasa Flow” og “Senior Yoga”. De siste 4 årene har hun på vinteren undervist yoga på sørkysten i Sri Lanka hvor hennes forlovede eier et Boutique Yoga og Surfehotel.

Rebekka underviser med et stort hjerte. I hennes klasser vil alle føle seg velkommen. Hun holder en avslappende og god atmosfære, og guider hver enkelt der de er i sin praksis. Hun spiller også ukulele og bringer gjerne inn elementer av musikk, massasje og eteriske oljer i sine klasser.