Båstad, Sverige Treningsleir på Sveriges Riviera

Treningsleir - Båstad

Båstad er en klassisk destinasjon for treningsleire, som gjestes av mange klubblag og landslag i løpet av et år. Svenske dame- og herrelandslag velger ofte Båstad som oppladning før store mesterskap. Malmö FF damelag og Norges U21-lag er to gjestelag vi nylig har hatt på besøk i Båstad. Båstad har høyklasses treningsforhold for fotballklubber med både natur- og kunstgressbaner, og for friidrettsklubber finnes en friidrettsstadion som ble innviet sommeren 2018. Overnatting for våre idrettsgrupper skjer som oftest på fine Riviera Strand som ligger rett ved havet og Sveriges lengste sandstrand.

Trening Fotball


Kun 2 kilometer fra hotellene ligger det fine fotballanlegget med en naturgressbane av topp klasse og en nyanlagd kunstgressplen. Dere får god service og støtte fra den lokale fotballklubben.

Helpension

Pris från 1845 kr

Hotell

Rangert 4 stjerner

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand er et klassisk badebyhotell fra 1930-tallet ved den finkornede sandstranden som kalles Sveriges Riviera. Hotellet har de senere årene gjennomgått en omfattende renovering og modernisering med stilig art déco-innredning og en følelse av luksus og komfort. Hotel Riviera Strand ligger i en vakker del av Båstad, rett ved Sveriges lengste sandstrand ved Malens strandskog. Sentrum ligger kun 2 kilometer fra hotellet, der finnes det godt med butikker, kaféer, resturanter og nattklubber, samt fotballbaner, padelbaner og selvfølgelig Sveriges beste utendørsanlegg for tennis. Du kan gå på stranden hele veien til sentrum eller dra på en flott sykkeltur langs havet.

For konferansegrupper tilbys 11 lokaler for 2–150 personer, og dersom dere er en gruppe på 150–200 personer forvandles resturanten til et fantastisk møterom. Utover møterommet finnes store, flotte lounger som passer perfekt når man skal arbeide i gruppe eller bare nyte av en kaffe eller drink. Riviera Strand har også et flott innendørsbasseng i et fint, frittstående bassenghus.

Rangert 4 stjerner

Hotel Skansen

Hotel Skansen i Båstad er en fin opplevelse året rundt. Hotellet ligger fantastisk til ved havet, med den finkornete sandstranden og kallbadhuset på den ene siden og centercourten, kirken og handlegatens små butikker på den andre siden. Med panoramavinduer mot havet og Bjäresmaker på kjøkkenet hviler det en særskilt, avslappende atmosfære her.
Hotel Skansen har lokket badegjester til nordvestre Skåne siden slutten av 1800-tallet og tradisjonen fortsetter med den nybygde spaavdelingen som tilbyr varme bad ute og inne, et kallbadhus 60 meter ute i havet, infinity pool, eksklusive spabehandlinger og treningsrom. Fra den varme badstuen kan du se utover Kattegatt og avkjøle deg med et dupp i havet. Rommene på Hotel Skansen ser friske ut og finnes i ulike størrelser og design med noe for enhver smak.