Luksuriøs togreise med historisk sjarm

Belmond Royal Scotsman - Luksuriøs togreise i Skottland

Glenfinnan Railway Viaduct i Skottland med damptog som passerer.

Ombord opplever du en førsteklasses service og under reisen passerer vi gjennom det utrolig vakre landskapet som Skottland tilbyr.

Belmond Royal Scotsman består av to resturantvogner, en barvogn, en SPA-vogn og flere kupévogner - i de luksuriøse resturantvognene setter du deg ved et vakkert dekket bord, serveres viner av høy klasse, blir oppvartet av oppmerksomme servitører og nyter fantastisk mat.

Slapp av i et av de mest unike SPAene Skottland har å tilby. To fredelige behandlingsrom gir en oase av stillhet. Legg deg enkelt tilbake, koble av og la terapeutene ta hånd om deg når det slående landskapet glir forbi.

Her tilbys flere ulike reiser og ulike temaer over hele Skottland, reisen går fra 2 til 7 netter.

Kombiner gjerne reisen med noen netter i Edinburgh! Vi anbefaler The Balmoral Hotel - beliggende på Edinburghs mest prestisjefylte adresse, Princes Street nr. 1. Den historiske bygningens store klokke er fortsatt dominerende, og den utmerkede beliggenheten, fantastiske utsikt, varme gjestfrihet og fasiliteter i verdensklasse gir deg det perfekte tilfluktsstedet. Nyt middagen i hotellets resturant One, med stjerne i Michelin- guiden, slapp av i det prisbelønnede SPAet og nyt utsikten over Edinburgh Castle fra deres suite.

Ta en rask titt ombord på Belmod Royal Scotsman her

Kontakt oss, så hjelper vi deg med informasjon og priser for alle varianter av denne fantastiske reisen!

Du er kanskje også interessert i Orientekspressen - Venezia Simplon Orient Express

PS! Belmond Royal Scotsman tilbyr både kortere og lengre strekninger. Kontakt oss, så gir vi deg mer informasjon. Vi kan også hjelpe deg med hotell og fly til Edinburgh, hvorav tog alltid utgår.

Høydepunkter

Program

Nedenfor ser dere et eksempel på dagsprogram på reisen "Taste of Highland"

2 frokoster, 2 lunsjer og 2 middager inkludert

Har du spørsmål?

Send oss din forespørsel!

post@escape.no

Glenfinnan Railway Viaduct i Skottland med damptog som passerer.

Glenfinnan Railway Viadukt i Skottland.

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Togreise Edinburgh - Edinburgh, 2 overnattinger ombord
  • Butler til din hjelp under hele reisen
  • Frokost dag 2 & 3
  • Fire retters middag ombord dag 1 & 2
  • To retters lunsj dag 2
  • Diverse kanapéer før middagene
  • All drikke inklusive champagne

Vi anbefaler ankomst minst en dag i forkant til Edinburgh og bosted på Hotell - The Balmoral ettersom innsjekk på toget skjer her, samt at hotellet har beliggenhet rett ved avreisestasjonen. Kontakt oss, så kommer vi tilbake med et forslag.

Ombord på Belmond Royal Scotsman

Elegant luksus

Ombord på Belmond Royal Scotsman bor du luksuriøst og bekvemt i femstjerners kupéer. Du sover i eksklusivt sengetøy. Kupéen er utrustet med garderobe, små skrivebord og baderom med dusj og WC.

Sengene er plassert separat i de aller fleste kupéene, det finnes et fåtall med dobbeltseng.

Kleskoden ombord på Belmond Royal Scotsman er formell. Herrer forventes å kle seg i dressjakke og slips til middag og tilsvarende kleskode gjelder for damene.