Mellom Milano og Venezia med luksuriøse Uniworld

Elvecruise og storbyopplevelser i Italia

Uniworld La Venezia

Begynn reisen i fantastiske Milano og gå av i det romantiske Venezia. Disse to legendariske byene (Milano - hjemmet til Da Vincis siste måltid og Venezia - "dronningen av Adriaterhavet") tilbyr uforglemmelige opplevelser langs Nord-Italias utsøkte kystlinje.

Hvem vil like dette cruise / turen

Denne reiseruten er ideell for erfarne reisende som liker å gå til de mange severdighetene i Nord-Italia. Mange av disse opplevelsene oppdages best til fots. Romantikere, gode kjennere av mat og vin, kunst og arkitektur vil elske dette eventyret.

Generasjons program (utvalgte avganger)

Dette cruiset kan absolutt tilpasses den yngre generasjon! Her tilbys unike, morsomme opplevelser for hele familien, fullpakket med kulturelle og historiske opplevelser for å trigge både kreativitet og nysgjerrighet.

Fra storby til elvecruise - herlig kombinasjon!

Høydepunkter

Turforslag

DAG 1: Milano
Ankomst ved Milano- Malpensa flyplass. Dersom din cruise/turpakke inkluderer en gruppetransfer ved ankomst eller dersom du har kjøpt en privat transfer ved ankomst, vil du bli møtt av en representant fra Uniworld og videreført til Rosa Grand Hotel.

PS: For detaljer knyttet til ankomst, avgang og transfer, vennligst se Uniworld.com/transfers. For detaljer knyttet til havnens beliggenhet, vennligst se Uniworld.com/ports.

DAG 2: Milano
Milano er et italiensk motemekka, berømt for sitt innovative design og sin unike stil. Besøk byens store, gotiske katedral og byens kapitalistiske katedral; Europas eldste handlegate. Dagens høydepunkt er Da Vincis berømte veggmaleri «Nattverden».

Utvalgt utflukt:
Bytur i Milano med byens største høydepunkter

DAG 3: Milano (Verona/Valpolicella), Transfer til Venezia (Ombordstigning)
På vei til Venezia, vil dere stoppe i den litterære hjembyen til Shakespeares berømte, skjebnebestemte kjærlighet mellom Romeo og Julie og oppleve byens severdigheter.

Etterpå kan du nyte en lunsj hos en historisk vineiendom som er eid av Dantes etterkommere og lære om en av Italias mest unike viner, Amarone di Valpolicella.

Utvalgte utflukter
Verona, “Romeo og Julies by”
Lunsj i vinområdet Valpolicell
a

Denne kvelden vil dere ankomme Venezia og gå om bord på skipet. Pakk ut, slapp av og nyt din første kveld i Venezialagunen. Før middag vil vi gjennomføre en obligatorisk sikkerhetsøvelse og litt enkel orientering, sammen med velkomstinformasjon. Dette vil ta kort tid og være en enkel del av reisen deres.

DAG 4: Venezia
Under morgenbesøket ved Dogepalasset kan du i ro og mak beundre eiendommen. Gå på vandring gjennom et venetiansk nabolag og opplev dagliglivet i et autentisk, venetiansk boligkvartal. Senere på kvelden kan du runde av dagen med en privat lysseremoni på innsiden av Markuskirken etter stengetid, uten de store folkemengdene rundt deg.

Utvalgte utflukter:
Morgenvandring i Venezia med besøk i Dogepalasset
Privat kveldsbesøk i Markuskirken etter stengetid

DAG 5: Venezia, Chioggia
Velg mellom en hel dag i middelalderbyen Padua, hjembyen til Italias nest eldste universitet, eller en vandretur i Venezia og to spennende måter å oppleve Chioggia på: ombord på en tradisjonell treseilbåt kalt bragozzo, eller på sykkeltur gjennom denne autentiske fiskerbyen.

Du kan også velge mellom tidlig vandring inkludert besøk på et skipsverft som lager gondoler eller vandretur i Padua og «Drink like an Italian». Eller kanskje “Let's Go” sykling i Chioggia med besøk og smaking i Ca’zen, eller tur med en bragozzo og besøk i Ca’zen med smaking.


DAG 6: Polesella (Bologna eller Ferrara)
Opplev Italias kulinariske hovedstad Bologna på en heldagstur inkludert et eksklusivt pastaverksted og lunsj, eller utforsk Ferrara på en halvdagstur.

Du kan også velge mellom et privat kurs som om tilberedelse av pasta og italiensk lunsj i Bologna eller Ferrara: Renessanse, eleganse og byvandring som gir et innblikk i italieneres levesett.

DAG 7: Porto Viro, Chioggia, Burano
I dag har du muligheten til å beundre de vakreste sidene ved den sjarmerende kysten langs Chioggia, inklusive et stopp ved det lokale, livlige markedet. Skipet vil seile til havnen i Burano for overnatting, og dere kan nyte en vakker kveldstur på denne fargerike øya.

Utvalgte utflukter:
Besøk på markedet i Chioggia Kveldsvandring i Burano

DAG 8: Burano (Torcello, Mazzorbo, and Burano), Venezia
Benytt dagen til å utforske den nordlige lagunen i Venezia og tre av lagunens fantastiske øyer. Opplev en basilika i Torcello sammen med en kunsthistoriker, før turen går videre til den fredfulle jordbruksøya Mazzorbo. Avslutt turen med en spasertur gjennom Buranos regnbuefargede husarkitektur og besøk et atelier som stiller ut kunstverker som er laget av flettet stoff.

Utvalgt utflukt:
Heldags Magic Island Day–skjulte skatter i lagunen

DAG 9: Venezia
Mens vanndrosjen du sitter i glir gjennom grunne sidekanaler og Canal Grande, vil du ankomme Rialtobroen og Fondaco dei Tedeschi med stil. Den ikoniske, bueformede steinbroen krysser Canal Grande på kanalens grunneste punkt og kan by på mange butikker og restauranter.

Velg mellom en vandretur i lokalbefolkningens fotspor eller en vandretur i Rialto med Casanova.

Denne kvelden blir en spesiell avskjed og middag med kapteinen forberedt for dere.

DAG 10: Venezia (ilandstigning)
Utsjekk av skipet. Dersom din turpakke inkluderer en gruppetransfer til flyplassen eller dersom du har kjøpt en privat transfer til flyplassen, vil du bli overført til Marco Polo internasjonale flyplass utenfor Venezia for flyavgangen din hjem.