Mellom Milano og Venezia med luksuriøse Uniworld

Elvecruise og storbyopplevelser i Italia

Uniworld La Venezia

Begynn reisen i fantastiske Milano og gå av i det romantiske Venezia. Disse to legendariske byene - Milano, hjemmet til Da Vincis siste måltid og Venezia, "dronningen av Adriaterhavet" - tilbyr uforglemmelige opplevelser langs Nord-Italias utsøkte kystlinje.

Cruiset og reiseruten vil vi si er ideell for erfarne reisende som ønsker å oppleve kunst og kultur, noe det er mye av i Nord-Italia. Mange av disse opplevelsene oppdages best til fots, noe programmet også legger opp til. Du må gjerne være romantiker, og kjennere av mat og vin, kunst og arkitektur vil elske dette eventyret!

Dette cruiset kan absolutt tilpasses den yngre generasjon! Her tilbys unike, morsomme opplevelser for hele familien, fullpakket med kulturelle og historiske opplevelser for å trigge både kreativitet og nysgjerrighet. Et flott alternativ til en generasjonsferie!

Fra storby til elvecruise - herlig kombinasjon!

Høydepunkter

Turforslag

PRISENE INKLUDERER:
Cruise i ønsket lugar,
fullpensjon, all drikke og utflukter inkludert ++
Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud.


DAG 1: Milano
Ankomst ved Milano- Malpensa flyplass. Dere vil bli møtt av en representant fra Uniworld og tatt med til deres hotell, Rosa Grand Hotel.

PS: For detaljer knyttet til ankomst, avgang og transfer, vennligst se Uniworld.com/transfers. For detaljer knyttet til havnens beliggenhet, vennligst se Uniworld.com/ports.

DAG 2: Milano
Milano er et italiensk motemekka, berømt for sitt innovative design og sin unike stil. Besøk byens store, gotiske katedral og byens kapitalistiske katedral; Europas eldste handlegate. Dagens høydepunkt er Da Vincis berømte veggmaleri «Nattverden».

Dagens utflukt:
Bytur i Milano med byens største høydepunkter

DAG 3: Milano (Verona/Valpolicella), Transfer til Venezia (Ombordstigning)
På vei til Venezia, vil dere stoppe i den litterære hjembyen til Shakespeares berømte, skjebnebestemte kjærlighet mellom Romeo og Julie og oppleve byens severdigheter.

Etterpå kan du nyte en lunsj hos en historisk vineiendom som er eid av Dantes etterkommere og lære om en av Italias mest unike viner, Amarone di Valpolicella.

Dagens utflukter:
Verona, “Romeo og Julies by”
Lunsj i vinområdet Valpolicell
a

Denne kvelden vil dere ankomme Venezia og gå om bord på skipet. Pakk ut, slapp av og nyt din første kveld i Venezialagunen. Før middag vil vi gjennomføre en obligatorisk sikkerhetsøvelse og litt enkel orientering, sammen med velkomstinformasjon. Dette vil ta kort tid og være en enkel del av reisen deres.

DAG 4: Venezia
Under morgenbesøket ved Dogepalasset kan du i ro og mak beundre denne storslåtte eiendommen. Gå igjennom et venetiansk nabolag og opplev dagliglivet i et autentisk, venetiansk boligkvartal. Senere på kvelden kan du runde av dagen med en privat lysseremoni på innsiden av Markuskirken etter stengetid, uten de store folkemengdene rundt deg.

Dagens utflukter:
Morgenvandring i Venezia med besøk i Dogepalasset
Privat kveldsbesøk i Markuskirken etter stengetid

DAG 5: Venezia, Chioggia
Valgene er mange på dette cruiset og i dag kan dere velge mellom en hel dag i middelalderbyen Padua, hjembyen til Italias nest eldste universitet, eller en vandretur i Venezia og to spennende måter å oppleve Chioggia på; bli med ombord på en tradisjonell treseilbåt kalt bragozzo, eller på sykkeltur gjennom denne autentiske fiskerbyen.

Du kan også velge mellom en tidlig morgenvandring inkludert besøk på et skipsverft som lager gondoler eller du heller velger en vandretur i Padua og «Drink like an Italian».
Eller kanskje “Let's Go” sykling i Chioggia med besøk og smaking i Ca’zen, eller tur med en bragozzo og besøk i Ca’zen med smaking.

Valget er ditt!

DAG 6: Polesella (Bologna eller Ferrara)
Opplev Italias kulinariske hovedstad Bologna på en heldagstur inkludert et eksklusivt pastaverksted og lunsj, eller utforsk Ferrara på en halvdagstur.

Du kan også velge mellom et privat kurs som om tilberedelse av pasta og italiensk lunsj i Bologna eller Ferrara; Renessanse, eleganse og byvandring som gir et innblikk i italieneres levesett.

DAG 7: Porto Viro, Chioggia, Burano
I dag har du muligheten til å beundre de vakreste sidene ved den sjarmerende kysten langs Chioggia, inklusive et stopp ved det lokale, livlige markedet. Skipet vil seile til havnen i Burano for overnatting, og dere kan nyte en vakker kveldstur på denne fargerike øya.

Dagens utflukter:
Besøk på markedet i Chioggia Kveldsvandring i Burano

DAG 8: Burano (Torcello, Mazzorbo, and Burano), Venezia
Benytt dagen til å utforske den nordlige lagunen i Venezia og tre av lagunens fantastiske øyer. Opplev en basilika i Torcello sammen med en kunsthistoriker, før turen går videre til den fredfulle jordbruksøya Mazzorbo. Avslutt turen med en spasertur gjennom Buranos regnbuefargede husarkitektur og besøk et atelier som stiller ut kunstverker som er laget av flettet stoff.

Dagens utflukt:
Heldags Magic Island Day–skjulte skatter i lagunen

DAG 9: Venezia
Mens vanndrosjen du sitter i glir gjennom grunne sidekanaler og Canal Grande, ankommer dere Rialtobroen og Fondaco dei Tedeschi med stil. Den ikoniske, bueformede steinbroen krysser Canal Grande på kanalens grunneste punkt og byr på mange butikker og restauranter.

Velg mellom en vandretur i lokalbefolkningens fotspor eller en vandretur i Rialto med Casanova.

Denne kvelden blir en spesiell avskjed og middag som kapteinen har forberedt for dere.

DAG 10: Venezia (ilandstigning)
Dere sjekker ut av skipet og blir kjørt til Marco Polo internasjonale flyplass som ligger rett utenfor Venezia.
Takk for denne gang og arrivederci!