Estepona, Spania Hotell med strandbeliggenhet og gressplener av ypperste klasse

Treningsleir – Estepona

Arroyo enmedio orebro viktoriaplzen

Estepona er en av de best bevarte byene ute ved solkysten og har i følge mange den vakreste gamlebyen. Det er litt av en småbyidyll med hvitkalkede hus og en vakker strandpromenade ute ved sandstranden midt i byen. Estepona har også en populær fiskehavn som har daglige fiskeauksjoner med stort tilbud av både fisk og skalldyr. Vi har hotell i flere prisklasser i området omkring Estepona og til det adderer vi fire fotballanlegg av absolutt høyeste klasse. Mengder av elitelag og landslag har ladet opp her i regi av Escape de siste årene.

Helpensjon

Pris fra 6790 kr

Høydepunkter

Fakta om fotballfasilitetene

I området finnes flere fantastiske områder for fotballtrening:

Polobanene i Sotogrande: her finnes to treningsområder med fire 11-mannsbaner per område. Banene holder meget høyt nivå og lag som legger treningsleire hit har alltid en egen plan for eksklusiv bruk under hele besøket. Ved banene finnes også velutrustet treningssenter under høysesongen i januar-mars.

Arroyo Enmedio har en høyklasses 11-mannsbane og ytterligere en fin 7-mannsbane for målvaktstrening, dere har tilgang til begge banene under treningen. Her finnes også et high- performance treningssenter og garderobe tilgjengelig. Arroyo Enmedio ligger innen gangavstand fra femstjerners Elba Estepona Gran Hotel, en favoritt bland mange landslag.

Dona Julia ligger avskilt oppe i fjellene, her kan dere trene uforstyrret på noen av de to fine 11-mannsbanene.

Hotell

Rangert 4 stjerner

H10 Estepona Palace

H10 Estepona Palace er et lyst og elegant hotell med perfekt beliggenhet på stranden med fantastisk utsikt over havet, Gibraltar og Afrika. Hoellet har andalusisk arkitektur og moderne design. Det finnes to svømmebasseng hvorav de ene er oppvarmet om vinteren, det går også fint å legge seg på stranden i og med at hotellet ligger strandnært. Dessuten finnes det 1000 kvadratmeter store Despacio Spa Center med ulike bassenger, jacuzzi, badstue, dampbad mm. Det er kun 2,5 km til sentrale Estepona.

Avstand til fotballbanene; Dona Julia 12 km, Arrayo 2 km, Polobanene i Sotogrande 23km.

Rangert 5 stjerner

Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa

Hotel Elba Estpona Gran Hotel & Thalasso Spa har en fantastisk beliggenhet på den fine sandstranden og med bekvem avstand til Estepona. Fra hotellets herlige bassengområde er det vakker utsikt over Middelhavets vakre, blå vann og det er bare en kort gåtur til stranden. Det finnes også et innendørsbasseng i øverste etasje med fantastisk utsikt - på klare dager synes både Afrikas kyst og Gibraltar. I hotellets resturant med terrasse og utsikt mot bakgården og bassenget serveres god og vellaget mat. I hotellbygningen finnes et thalasso terapisenter med flere ulike bassenger og behandlinger av ulike slag. Rommene er smakfullt innredet og moderne dekorert og samtlige har bla. AC, satellitt-TV og møblert balkong eller terrasse. Avstand til fotballbanene: gangavstand til Arrayo Enmedio, Dona Julia 9 km, Polobanene i Sotogrande 21 km.