Farsø, Jylland, Danmark Fine treningsforhold for svømming, fotball og håndball

Treningsleir - Farsø

Et helt fantastisk anlegg på Jylland for lag og klubber som vil ha det lille ekstra under besøket. Farsø ligger 6 mil sydvest for Ålborg. Hotelldelen er nyrenovert 2016-17 og holder høy klasse. Måltidene serveres i senterets restaurant. All trening finner sted i anlegget, og det finnes flere fine naturgressbaner, 25-meters svømmehall og to idrettshaller. Service er på topp. Det finnes en konferansesal, 10 aktivitet - møtelokaler, kafe, golfbane, gym, bowling og skytebane.

Trening fotball

Innenfor gangavstand finnes flere naturgressbaner som åpner tidlig på våren. På området finnes også en nylagd kunstgressbane som back-up.

Trening svømming

Ved siden av boligen ligger et fint idrettssenter som har et 25 meter langt innendørsbasseng. Mange fornøyde svømmeklubber har gjestet senteret siden det ble gjenåpnet i 2002.

Trening håndball

Idrettssenteret har en stor idrettshall med plass til 750 personer og ytterligere en fullstor treningshall.

Helpensjon

Pris fra 1595 kr

Sport & Academy

På Farsø Sport & Academy finnes 30 dobbeltrom med egne baderom. Rommene er 23 kvadratmeter store og har gratis WiFi og TV på rommet. Hotellet ligger ca. 10 minutters gange fra Farsø Rådhussenter, et shoppingsenter med 16 ulike butikker samt flere restauranter. Inne på området for deres innkvartering finnes fotballstadion, ytterligere to naturgressbaner, kunstgressbaner, svømmehall, to idrettshaller, gymnastikksal, samt cafe. Alt dette finnes på et område som er 7300 kvadratmeter stort. Rommene er 4-sengsrom med dusj/WC og TV. Innkvartering i frittstående bygning cirka 50 meter fra idrettssenteret.