Ishøj Strand, Sjælland, Danmark Fine treningsforhold i nærheten av København!

Treningsleir - Ishøj Strand

I utkanten av København ligger Ishøj Strand, ett av Danmarks mest moderne vandrerhjem. Det er en kort spasertur til den fine sandstranden,Københavns pulserende sentrum når du enkelt med lokaltog og det går avganger flere ganger i timen (ca 15 min.) Vi hjelper gjerne til med billetter til FC København eller Brøndby om man ønsker å kombinere med match.
Ishøj Strand er et perfekt reisemål for dere som vill ha et prisgunstig treningsleiralternativ med kort reisevei utenlands. Ishøj Strand er dessuten kjent for god mat og service. Nærhet til by utenom treningstimene settes også pris på. Her er gressbanene tidlig grønne og i god stand og det finnes også kunstgressbaner. Vil du på svømmeleir finnes et 50 meters innendørsbasseng rett i nærheten.

Trening Fotball

Treningen foregår på noen av de 12 gressbanene som finnes i direkte forbindelse til vandrerhjemmet. I området finnes også to 11-manns kunstgressbaner.

Trening Svømming

Trening foregår på Ishøj Idrettssenter ca. 1 kilometer fra vandrerhjemmet. Her finnes en nyrenovert, 50-meters svømmehall med seks baner.

Trening Håndball

Det finnes tre idrettshaller på Ishøj Idrettssenter, ca. én kilometer fra innkvarteringen.

Helpensjon

Pris fra 1845 kr

Boende

Ishøj Strand

Danhostel Ishöj Strand er et ideelt feriereisemål året rundt og et perfekt utgangspunkt for besøkende i København. København ligger kun 17 kilometer unna og nås enkelt med tog eller buss. Det finnes busstasjon rett utenfor og togstasjonen ligger i kort gangavstand fra vandrerhjemmet. I gangavstand fra Danhostel Ishöj Strand finnes en fin, 7 kilometer lang sandstrand med typiske danske sanddyner. Overnattingen foregår i romslige 5- og 6-sengsrom med dusj og toalett, og det er separat inngang på gateplan til alle rom.