Kortur til Georgia

Tbilisi

Syv musikere i nasjonaldrakter spiller og synger på en scene

KULTURELL KOR-REISE I GEORGIA

Er dere klar for en annerledes kortur? Georgia er et mangfoldig land i øst og en uoppdaget skatt for nordmenn flest, myteomspunnet og eldgammelt der det ligger langs den historiske Silkeveien.

Vin, folkedans, folkesang, poesi og ekte gjestfrihet er dypt forankret i folkesjelen i dette lille landet i hjertet av Kaukasus. Det kommer du til å merke! Faktisk er Georgia blant våre eldste sivilisasjoner med en eldgammel flerstemt polyfon sangtradisjon og 8000 år gammel vintradisjon.

Den prektige naturen kommer til å gjøre et uforglemmelig inntrykk – tett på både mennesker og tradisjon. Dette er en tur du kan leve på lenge!

Svetitskhoveli-katedralen (1000-tallet) i Mtskheta, nær Tbilisi

Svetitskhoveli-katedralen i Mtskheta.

Tbilisi - Georgias hovedstad

Tbilisi er strategisk lokalisert på den historiske Silkeveien i grenselandet mellom Asia og Europa. Byen utviklet seg til et viktig kulturelt og økonomisk sentrum i regionen. Tbilisis befolkning har alltid hatt ulik kulturell, religiøs og etnisk bakgrunn, noe som spesielt er synlig i den gamle historiske bydelen.

  • Oppleve markedet for gull og smykker og sentralmarkedet
  • Besøke den botaniske hagen i Tbilisi
  • Ta taubanen opp til Narikalaborgen med utsikt over Tbilisi by
  • Bade i de historiske svovelbadene i gamlebyen
  • Besøke Dry Bridge og se på brukskunst, billedkunst og georgisk kunsthåndverk, etc
  • Oppleve Georgias hovedkirke, den store Treenighetskirken
  • Folkeliv og shopping langs Tbilisis hovedgate Rustaveli-avenuen

Workshop, konserter og sangtradisjoner

Bli kjent med og samarbeid med lokale sangere. Her ligger alt til rette for en happening, hvor dere kan synge både sammen og for hverandre med alt det repertoaret dere måtte ønske.