La Nucia Football Center, Spanien Treningsleir på nyåpnet La Nucia fotballsenter

La Nucia Football Center

Med fjell, strand, sol og byliv i nærheten kan vi tilby vårt nye senter for treningsleirer og landslagsturneringer på Costa Blanca i Spania. Velkommen til La Nucia fotballsenter!

Det nybygde fotballsenteret ligger like utenfor Benidorm – og kun en halvtimes kjøretur fra Alicante flyplass. Her får du naturgressbaner av høyeste kvalitet, flere 18-hulls golfbaner, padel- og tennisbaner og et profesjonelt treningssenter.

La Nucia fotballsenter er en del av et enormt idrettsprosjekt der La Nucia kommune utvikler et idrettsanlegg i absolutt verdensklasse. På området er det tennisbaner, padel, svømmehall, friidrettsanlegg, innendørshall, kunstgressbaner, stort og moderne treningsrom og for ikke å snakke om et moderne stadion med plass til 3000 tilskuere. Her spiller profflaget La Nucia sine hjemmekamper i spansk tredjedivisjon.

Benidorm ligger bare noen få minutters kjøring fra hotellene og har flotte strender, restauranter, flotte shoppingmuligheter og fornøyelsesparker.

Helpension

Pris från 9990 NOK

Fakta om La Nucia Football Center

La Nucia fotballsenter ble innviet høsten 2022 og ble allerede vinteren 2023 brukt til flere landslagsturneringer. Det er to 11-er-plasser i full størrelse og en 7-er-bane av topp kvalitet. Begge 11-er-banene har TV-tårn.

La Nucia Fotballsenter er under konstant utvikling, planene er også å bygge garderober, treningsrom og en mindre stand.