KANALCRUISE – SMÅ FLYTENDE BOUTIQUE-HOTELL

Det blir fort en vane å dra på kanalcruise…

Et kanalcruise er en enestående ferieform, hvor disse små flytende boutique-hotellene frakter deg på elver og kanaler rundt om i Europa. Det er avslappende – det er opplevelsesrikt og med høy sjarmfaktor, for ikke å glemme de kulinariske opplevelsene.

Cruisene går blant annet til historiske slott, familieeide vingårder, middelalderbyer, lokale markeder og lite besøkte, men spennende steder.

Under filmen finner du gruppeavganger med norsk reiseleder.

August 2019

Dette er en unik måte å komme tett på en regions kultur og historie – og alt skjer i et behagelig tempo i komfortable omgivelser med et meget høyt servicenivå. En av fordelene med et lektercruise er at en lekter kommer seg frem på små kanaler og elver hvor de langt større elvecruiseskipene må melde pass på grunn av størrelsen. Noe som i seg selv gjør opplevelsene mer eksklusive.

Om bord står mannskapet til tjeneste døgnet rundt og sørger for opplevelser i særklasse. Hver båt tar mellom seks og tyve personer – og prisen inkluderer blant annet lokal transport, champagne-velkomst, gourmetmat, vin, åpen bar, utflukter med egne minibusser, havneavgifter og mannskap. Ved siden av et avslappende liv om bord, er det mye du kan ta deg til. Du kan spasere eller sykle langs trekkveiene ved kanalen, eller utforske landsbyene som passeres. Det tilbys også mange temacruisene innen blant annet golf, tennis, sykling eller vin. Det kan variere noe hvilke fasiliteter de forskjellige lekterene har, men de fleste har aircondition, lugarer med safe, tv og privat bad, soldekk med komfortable solstoler, salong, bar, restaurant, boblebad og sykler til utlån.

KANALCRUISE PÅ EGENHÅND
Hva med å planlegge en tur for vennegjengen eller familien?
Her kan du leie hele skipet med mannskap og legge opp dagsprogrammet og rytmen som dere selv måtte ønske.
Ta kontakt med oss, og vi skreddersyr et program etter dine ønsker og budsjett.
For mer informasjon, se også denne nettsiden;
https://escape.no/reiseforslag/kanalcruise-pa-egenhand/

 • Små og eksklusive

  Lekterne varierer noe i størrelse og har plass til alt fra seks til tyve personer. De holder en høy standard og er innredet som mindre, eksklusive hoteller med en elegant og intim atmosfære. Vi samarbeider med 2 rederier; European Waterways og Croisi Europe, slik at vi i størst mulig grad kan tilfredsstille dine ønsker. Om bord er det lyse delikate  oppholdsrom, restaurant og bar, og på fine dager kan man nyte utsikten fra dekk under parasollen. Lugarene er praktisk innredet, og alle har privat bad.

 • Kokk og måltider inkludert

  Mat og vin, som begge inngår i lektercruiset pris, er også en viktig del av reisen. Kokken forbereder regionens spesialiteter, og hver dag vil det bli servert delikatesser fra det lokale, bugnende markedet. Lunsjen er vanligvis buffet, mens middagen er en større seremoni – femretters gourmetmåltid med vin.

 • Passer for alle

  Et lektercruise passer for alle, også for familier og de som skal feire en spesiell anledning. Du kan velge om du vil bestille plass om bord på et cruise sammen med andre reisende, eller om du vil leie hele båten for deg og ditt selskap. I sistnevnte tilfelle kan du selv bestemme stoppesteder og – lengder underveis.

  Det er flest lektercruise i Frankrike med båter i alle de store vinregionene, som Loire, Bourgogne, Bordeaux, Champagne, Provence og Alsace. I Europa for øvrig finner du lektercruise i det skotske høylandet, Venezia og Po-dalen i Italia, på Themsen i England, til tulipanmarkene i Nederland, i Tyskland og Luxembourg, og på den irske elven Shannon. Lektercruise egner seg godt for gruppeturer. Familie- og fler-generasjonsturer er populære. Eller hvorfor ikke la en god vennegjeng samles?

 • Velg mellom mange elver og kanaler i Europa

  European Waterways tilbyr blant annet følgende områder:
  • Bourgogne – seil på øvre delen av kanalen
  • Bourgogne – nedre Nivernais og elven Yonne
  • Canal du Midi med flere ulike ruter
  • Canal de Garonne i Bordeaux
  • River Cher i Loiredalen
  • Nord-Frankrike med Mosel og Alsace
  • Amsterdam og Rembrandts land
  • Venezia og Po-dalen
  • Irland og Shannon elven
  • Skottland – Caledoniakanalen og høylandet.
  Rederiet har sytten båter som tar fra seks til tyve personer

  Croisi Europe går hele året på vannveier i Frankrike. Rederiet har fem spesialbygde lekterbåter med elleve lugarer som går i Alsace, Champagne, Loire, Burgund og Provence.

Send forespørsel