Sliema, Malta Herlig klima med solskinn hele året og fine treningsforhold

Treningsleir - Malta

Øygruppen Malta ligger lengst sør i Europa, på samme breddegrad som Tunisia. Malta består av tre hovedøyer: Malta, Gozo og Comino, og har totalt 400.000 innbyggere. Med fantastisk, solrikt vær, vidstrakte strender, et kokende underholdningsliv og 7000 år med interessant historie finnes det en hel del å se og gjøre. Malta er øya med solskinn hele året og et herlig klima med en gjennomsnittstemperatur på ca. 20 grader. De maltesiske øyene byr på en fantastisk fargerikdom: Middelhavets asurblå farger, den mildt honningsfargede kalkstenen som er kjennetegnet for sin arkitektur og den klare himmelen. Hvor enn du kommer venter en unik historisk plass. Templer, palasser, katedraler og festninger bærer en historie så levende at du nesten kan kjenne på den.
For svømmegrupper finnes et toppklasses, utendørs 50-metersbasseng i gangavstand fra vårt hotell i Sliema. For fotballag finnes både natur- og kunstgressbaner i kort bussavstånd.

Trening Svømming


Maltas universitet råder over et veldig fint svømmesenter med et oppvarmet utendørs 50-metersbasseng, 25-metersbasseng med stupetårn, sportsbutikk, møterom og omkledningsrom. 50-metersbassenget har 8 baner og er utrustet med startsensorer og berøringsplater av IOC- standard.

Trening Fotball


Anlegget som tilhører Maltas fotballforbund ligger midt på øya ved nasjonalstadionet og har flere veldig fine naturgressbaner, ca. 15-20 minutters transfer fra hotellet.
Det finnes også en fin kunstgressbane med utsikt over havet, dit tar det ca. 10 minutter med buss.

Helpensjon

Pris fra 6990 kr

Exempel på hotell

Rangert 4 stjerner

Bayview Hotel

Firestjernershotellet Bayview Hotel ligger med vakker utsikt over havnen og Maltas hovedstad Valetta, kun 15 minutters gangavstand fra Sliemas sentrum. Fra havnen kan du kan dra på båtturer rundt Malta, til den berømte øya Gozo eller Valletta. Maltas internasjonale flyplass ligger bare 9 kilometer unna.
Bayview Hotel har et veldig fint takbasseng med fantastisk utsikt over havet. Også fra spasenteret er det havsutsikt, og det finnes innendørsbasseng, behandlinger og treningssenter. Hotellet har også et selskapsrom med blant annet biljardbord.
Rommene er lyse og fine med eget baderom, satellitt-TV og AC. Enkelte rom har balkong og havutsikt.
Det er gangavstand til Malta Universitets fine utendørs 50-metersbasseng.