Monte Gordo, Algarve, Portugal Toppkvalitets treningsanlegg med herlig klima året rundt

Treningsleir -Monte Gordo

Monte Gordo ligger på Algarvekysten, og her er det herlig klima året rundt. Februar – mai er en perfekt tid for treningsleir med behagelig temperatur og rolige omgivelser før turistene inntar hoteller og strender i sommermånedene.
Treningsanlegget er utrolig fint med høy kvalitet på både fotball- og friidrettsfasiliteter. Dessuten er det en moderne innendørs friidrettsarena, 25- og 50-meters basseng, samt haller for de fleste innendørsidretter. Vi bor i kort avstand fra treningsanleggene, kun en sykkeltur på 3km unna. Sykkelleie inngår alltid i samtlige treningspakker.

Trening Fotball

Ca 2,5 km fra hotellene ligger et fantastisk treningsanlegg med fasiliteter av toppklasse for fotballtrening, både naturgress- og kunstgressbaner.

Trening Svømming

På treningsanlegget er der både 25-meters basseng (8 baner) og 50-meters basseng (3 baner). Der er også gym i toppklasse.

Helpensjon

Pris fra 5990 kr

Hotell

Rangert 4 stjerner

Yellow Praia Monte Gordo

Yellow Praia Monte Gordo har vi benyttet for idrettsgrupper i over 20 år. Hotellet ligger kun 100 meter fra den fine sandstranden og det er bare 45 minutters transfer fra Faros flyplass.
Hotellet har boblebasseng, badstue, innendørsbasseng og et moderne treningsrom. På utsiden finnes et fint bassengområde med bar. Hotellets romslige resturant har servering både innendørs og utendørs og spesialiserer seg på retter fra de lokale traktene. I området ligger flere fine golfbaner.
Alle rom på Yellow Praia Monte Gordo har satellitt-TV, minibar, verdiskap og egne baderom. Noen har balkong med flott utsikt over Atlanterhavet.

Rangert 4 stjerner

Hotel Dunamar

Hotel Dunamar ligger rett ved stranden i Monte Gordo på bekvem avstand fra flyplassen i Faro. Hotellet har flere resturanter som serverer både regionale og internasjonale retter, en snackbar ved bassenget som serverer drikke og små delikatesser fra grillen, to utendørsbassenger og et spa med treningsrom, badstue og innendørsbasseng.
Hotel Dunamars romslige leiligheter er lyst innredet med åpen planløsning og har kjøkken med mikrobølgeovn, aircondition og flatskjerm-TV med satellittkanaler. Alle leiligheter har balkong med utsikt over enten Atlanterhavets blå bølger eller Monte Gordo.